Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcfvgbhnjm,

Jak sobie poradzić z depresją....

Polecane posty

Gość dcfvgbhnjm,

Czy jest tu ktoś kto cierpiał na depresję? U mnie zaczęło się 22 miesiące temu... Tyle właśnie ma moja córka. Nie radze sobię z niczym, nic mnie nie cieszy. Jestem ciągle zła, zmęczona czasami agresywna. Dzisiaj nakrzyczałam mocno na córkę, nie poradziłam sobie z emocjami... Dla niej chcę z tego wyjść, bo już zaczynam się bać. Kilka razy przeszło mi przez myśl co by było gdyby mnie nie było... Co by stało się z malutką, czy mąż sam by ją wychowywał czy oddał swojej albo mojej mamie... Czuję, że jest coraz gorzej. Boję się... Jak sobie poradzić? Nie stać mnie na prywatnego lekarza a panstwowo miesiącami czeka się na wizyty.....

Gość dcfvgbhnjm,
Podszyw proszę daj spokój. To dla mnie ważne. Nie pogrążaj mnie jeszcze bardziej bo naprawdę sobie nie radzę...

Gość dcfvgbhnjm,
Mąż bardzo kocha malutką i na pewno by jej nie oddał do domu dziecka,ale nie wiem czy dałby radę. Pewnie na początku by się starał...ale z czasem by odpuścił, mała coraz częściej byłaby u rodziców aż tam by została...

Gość dcfvgbhnjm,
Ktoś sobie robi żarty z czyjegoś nieszczęścia i myśli, że jest mega śmieszny a tak naprawdę jest żałosnym błaznem.

Gość dcfvgbhnjm,
ehh kafeterio. Spakuj plecaczek do szkoły. osiedlowe gimnazjum czeka. Już nie będę nic więcej pisać.....Tu same śmieciowe gnidy siedzą. Nawet poważny temat, pytanie potrafią zniszczyć. Teraz przeczytaj podszywie jeszcze raz swoje wpisy i pomyśl jak bardzo jesteś żałosny i wcale nie smieszny.

Gość Nad czym sie zastanawiasz
Przez te dwadziescia miesiecy to juz bys byla na ,,chodzie'' gdybys poszla do lekarza . I tak nie masz wyboru jak tylko zaklepac kolejke i czekac a wizyty wcale nie sa takie odlecle,miesiac czasu czeka sie u mnie na wizyte w przychodni a mozna i taka znalezc gdzie i krocej sie czeka. Co z tego ze napiszemy Ci ze cierpimy na depresje skoro recept nikt z nas Ci nie wypisze. Wiadomo ze to lekarz musi Cie zakwalifikowac do danej grupy chorych na depresje,jednym pomaga rozmowa drugim terapia grupowa a jeszcze inni musza przyjmowac antypepresanty ktorych jest cala masa i ktore rownierz trzeba wiedzec jakie i dla kogo. Tu sie nie ma nad czym zastanawiac i sluchac porad na forum tylko trzeba ruszyc dupe i ustalac termin wizyty.