Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasandraJ

Profesjonalne biuro tłumaczeń

Polecane posty

Gość KasandraJ

Witam wszystkich, Serdecznie zwracam się z prośbą o pomoc. Otwieram właśnie nową firmę i poszukuję biura tłumaczeń, z którym mogłabym wejść we współpracę. To musi być sprawdzona firma, tłumacząca na język hiszpański i włoski wszelką dokumentację (tam właśnie mamy swoich partnerów). Z góry dziękuję!!

Gość Araska
Z tego co wiem ILS ma dość wysokie ceny, ale moja mama zamowila u nich tlumaczenie aktu urodzenia i zrobili to bardzo szybko, wiec chyba stosowne do jakości.

Gość DanEW
Ja mogę ci polecić ILS, o którym pisze Araska. Tłumaczyłem kilka razy pojedyncze pisma, moja koleżanka ze studiów z nimi współpracuje i tłumaczy tam, więc wiem, że mają też sporo zleceń od firm.

Gość KasandraJ
Dzięki za pomoc - byłam u nich na wstępnych rozmowach i zrobili la mnie już pierwsze zlecenia. Jak dotąd nie mam żadnych zgłoszeń od partnerów dotyczących błędów, więc jestem zadowolona. W końcu cena = jakość ;)

Gość ewelka33er
a gdzie oni mają biuro? Rzucicie jakąś stronę internetową? Kontakt?

Gość lucas33
Myślę, że warto napisać do biura Bang ( www.bang.pl ). To duża firma, współpracują ze specjalistami, także nie ma tutaj problemu, jeśli chodzi o tłumaczenia medyczne, techniczne, naukowe itd. Realizują praktycznie każdy typ tłumaczenia. Kilka razy zlecałem im tłumaczenie artykułów naukowych z niemieckiego na polski i naprawdę długo nie musiałem czekać na realizację.

Gość zenek_D
Bardzo dobre tłumaczenia robi biuro www.translandum.com , szczególnie, jeśli chodzi o tłumaczenia techniczne. Zupełnie inna jakość, niż współpraca z freelancerem.

Gość gość
KasandraJ - napisze to tak - polecam ci P R O F E S J O N A L N E biuro tlumaczen ktore tlumaczy j. angielski,, niemiecki, rosyjski hhiszpański, francuski, włoski i ukraiński. tu masz stronkę http://exito-group.pl w zasadzie to tłumaczą prawie wszystko i sa naprawde dobrzy w tym co robia!!

Jak w grę wchodzi dokumentacja firmowa, to trzeba na prawdę dobrze wybrać. Bo nasza firma zostanie oceniona również na podstawie takiego tłumaczenia. Ja korzystam z http://www.amar-translations.pl/ tłumaczą dla mnie dokumentację firmową, widać, że zajmuje się tym osoba znająca się na mojej branży, więc wszystko jest rzetelnie zrobione.

Gość gość
Ja w sprawie tłumaczeń nawiązałam długotrwałą współpracę z http://tlumaczeniabydgoszcz.com.pl/ z której jestem bardzo zadowolona. Zawsze otrzymuję materiały w terminie, bardzo rzetelnie przetłumaczone

Gość gttth
A zajrzyj sobie po prostu pod adres www.sworny.com/pl/ - nie wątpię, że znajdziesz jakiegoś dobrego tłumacza przysięgłego. Z tego co wiem, właściciele zwracają uwagę czy tłumacz ma faktycznie uprawnienia, więc wszystko jest legalne i sprawne.

Gość nataliss
Instrukcje obsługi dla mnie przez pewien czas tłumaczyło biuro Tłumaczenia Gruca i dobrze mi się z nimi współpracowało. Zawsze pełną dokumentację mają na czas i też dużym plusem jest u nich fakt, że obsługują multum języków, co najmniej jest ich kilkadziesiąt, jak nie więcej, także wszechstronna oferta.

Gość aluiveeeeee
W przypadku tłumaczeń przysięgłych to w Częstochowie bym doradzał ekipę Tłumaczenia Gruca. Kontakt mam z nimi już od 5 lat i się jeszcze nie rozczarowałem. Trzymają terminów, usługi są dość wysoko ubezpieczone, generalnie jeśli chodzi o standard obsługi to zdecydowanie inne biura tłumaczeń mogą się od nich wiele nauczyć dobrego.