Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pastylka199708

jeden wieczor

Polecane posty

Gość pastylka199708

Hej jestem tu nowa i z góry przepraszam za interpunkcję i ortografię Ok ale przejdźmy do sprawy: We wtorek dodałam dwa nowe zdj na fb od razu napisał do mnie chłopak który od dawna mi się podobał :) Wszystko ładnie pięknie gadamy o dożynkach które miały się odbyć właśnie tego dnia w mojej wsi i nagle podał mi swój numer i powiedział że mam relacjonować dożynki bo niewie czy wpaść. Puściłam mu strzałkę i tak o 21 się odezwał jak tam dożynki a ja mówię że dużo ludzi nawet wgl że fajnie. a On że wpadnie no to ja cała happy :) widzę go ale mnie nie rozpoznał coś tam piszemy. był koło parkietu więc wyciagłam koleżankę i poszłam z nią zatańczyc. Nagle koleżenka mnie pcha i mówi idź bo sam jest no to ok poszłam się przywitać odrazu mi podał rękę i pocałował w policzek.. a nagle wyciągnał na parkiet. później po tańcu gadałam z nim i trochę zjego kolegami ja poszłam po piwo on poszedł do auta :( i napisał że jedzie a później że żaruje. gzieś przechodziłam i zauważyłam że pije a ja mu :nie pij tyle a on:ja nic nie piłem maleńka:-P i wgl później znowu g złapałam i poszliśmy zatańczyć było tak miło ;) jakbyśmy byli do sibie stworzeni... później zaprosił nas do stolika a kumpela z którą również byłam umówiona woła mnie podchodze do niej a ona: po huj siedzisz kolo tego idioty skoro i tak Cię ma w dupie a ja wiesz co dzieki i poszłam spowrotem do Damiana. Zaczeła grać muzyka i on kiedy będziemy sami i nagle wszyscy poszli tańczyć :) wgl gadaliśmy tak położył się na stolik i się na mnie spjrzał i uśmiechnął bo obok niego siedziałam A le na parkiet mu się nie chciało znowu zaczeli grać wiec tym razem poszedł tańczymy tańczymy a on nagle czy pójdziemy się przejść :) no to ok idziemy od razu za rękę mnie wziął jak swoją dziewczynę :) poszliśmy się gdzieś usiaść gadamy i tak o 2.30 zadzwonił jego tel że już jadą no to on odrazu wstał i tak się zapytałł czy ide z nim a ja ok:) wstałam byliśmy na przeciw siebie.. i tak się do mnie uśmiechnął ja do niego i zaczął mnie namiętnie całować później mocno mnie przytulił wtulając się w moją szyje i delikatnie ją cąłując :) to był taki uścisk ahh wiedziałam że nie chodzi mu o jedno. I poxniej poszlismy za reke koło wszystkich mowił że jutro pwadnie jak będzie miejsce a ja gdzie a on że po mnie i pojedziemy gdzię sindziej na dożynki i koło jego auta jego kolega dziewczyna jedzie z toba my sie na siebie spjzelismy a on tam mamrotał że nie i się śmiał na pożegnanie mnie pocałował. o 3 sie odezwal ze juz w domu ide spać dobranoc ;-* później o 6 się odezwał i o 9 i o 19 że jedzie na dozynki ;-p a ja że niestety nie póxniej o 23 że mogą mu w kazdej chwili konto zablokować a ja mam nadzieje ze sie odezwiesz jutro to juz nic nie odp... a ja chce sie z nim spotkac i wgl wybadac grunt ale jakpomóżcie prosze :( zależy mi na nim

Gość pizdogon
dożynki..dożynaliście coś? :D czy tak bez celu..

Gość pastylka199708
mam doła więc nie naśmiewaj się ok? :(

Gość zniesmaczoooonyyy
To że ile Ty masz lat?

Gość zniesmaczoooonyyy
Aż 15 :D Jak będzie miała 17 to już jej dziecko będzie chodzić jak tak dalej pójdzie. Gdzie do kur... nedzy są rodzice ja się pytam? :D