Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieszne to jest hahahaa

99% kobiet nie wie to co znaczy BYĆ SINGIELKĄ !!!

Polecane posty

Gość smieszne to jest hahahaa

To znaczy świadomie zrezygnować ze stałych związków na rzecz : ( tu można sobie wybrać swoją zyciową pasje np sport, seks z wieloma /kolegami/, krótkie związki albo po prostu zycie w pojedynke lub spokojne czekanie na milosc a noz sie ktos trafi ) a co ja tu widze ? np ten temat : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5319255 28 letnia niby singielka jest zdesperowana, JEST SAMOTNĄ DESPERATKĄ która pragnie penisa , nie jest zadną singielką, przeczytala jakąs bzdure na Wizazu czy w Pani Domu i powtarza to jak reszta glupiego spoleczenstwa. Desperaci i samotnicy nazywają siebie singlami bo to tak ładnie brzmi, nowoczesnie :O

Gość ja jestem sama z wyboru
8 lat. Jestem samotnicą i dobzre mi z tym, w dupie mam jak inni to nazywają :-O czmeu uważasz, że nalezy sie tym przejmować?

Gość ja jestem sama z wyboru
od 2 lat podryw amnie pewien mężczyzna i nie powiem tez się zakochuję, ale ... NADAL chcę i wolę być sama

Gość może i ejst śmieszne
99% kobiet nie wie co to znaczy byc SINGIELKĄ i 99 % społeczeństwa nie wie co to znaczy mieć PASJĘ a te dwa słowa używają jak modlitwę, bo modne i fajnie brzmi :o