Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawellll22

Moja dziewczyna ma 21 lat i chce bachora

Polecane posty

"pawellll22 tak naprawde to jestem z nia tylko dla seksu" ludzie i na co wy się tu produkujecie, na jakiegoś figo fago, co wykorzystuje dziewczynę, kiedy ona ma nadzieję na wspólne życie?

sfvbsfgnfdn "trochę boli mnie głowa".....a mnie trochę boli dziś brzuch i mam jeszcze inne dolegliwości, ale co tam, temat nie o tym. Bardzo chętnie natomiast napisałabym o swoich zarobkach na czarnym nicku nawet, ale tego nie zrobię. Jednak nie wyzywam ludzi, o których nic nie wiem (tych o których wiem również nie) od pustaków i idiotek bo.....myślę, że jak mawiała kiedyś Beata Tyszkiewicz "damą to trzeba się urodzić". Pozdrawiam i życzę zdrowia.

Sorry ale skoro jesteś z nią dla seksu to dlaczego nazywasz to związkiem, to jest jednostronny związek z jej strony i kurrestwo z twojej i tyle, trzeba rzeczy nazywać po imieniu🖐️ Jak ci troszkę na niej zależy to zerwij z nią jak najszybciej, wiem jak to boli bo sam byłem w takim chorym związku z dziewczyną gdzie chyba zależało jej na jednym (a mówią, że faceci to bydlaki) :O

Gość ja rozumie twoją dziewczynę
Cóż jak chce to dziecko to już pewnie nie odpuści ;) A Ty gdybyś tylko wziął takie maleństwo na ręce na pewno byś nie żałował ;)