Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WaleriusZ

Ona i jej dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość WaleriusZ

Mam taka kolezanke z pracy, ktora przede wszystkim jest niedojrzala emocjonalnie. Ubiera sie jak jakas nastolatka, gada glupoty, biega po dyskotekach i sklepach, a ostatnio jakos zabiega o moja uwage. Niedawno zadzownila do mnie w godzinach pracy i poprosila, abym do niej przyszedl. Miala mi cos waznego do przekazania. Przychodze, a ona... pokazuje mi na necie jakies piepshone farby, ktore kupila do malowania swojego mieszkania. A najlepsze na koniec... Otworzyla nk i pokazala mi swoj profil. Chwalila sie swoimi fotkami sprzed kilku lat. Gadala jaka to byla kiedys mloda, a teraz jest stara i z tego powodu ma kompleksy. Pozniej zapytala sie co u mnie i przywolala na tapete historie o swoim kuzynie. O co jej moze chodzic? Ktos mnie oswieci? Nie lubie, gdy babeczki zawracaja mi glowe byle pierdolami.

Gość pojmijcie to w końcu
kobietka infantylna leci na Ciebie ot co :D

Gość do kobieca rada
a faceta nie ma? a ten buchaj z brzuchem 30 siłe ma pieprzy ja za darmo? niech maluje łaski nie robi a ty masz zone podobno...ona sama z mama. ojciec niezyje a u niej remont..drzwi hebowac trzeba bo siany nierowne dzis jej mama maluje okna;/ a ciedzko haruje to tez robota dla ciebie.. 2 kolejne drzwi trzeba wnosic w sobote.. wstydziłbys sie i ona..a ten buchaj ma raj..pieprzy ja a 1/2 robotyh odwalsz ty a niego

Gość stella...bella
leci zdecydowanie

Gość hehe :D
Jeszcze jej nie bzyknales? Na co czekasz?

Gość do kobieca rada
zamiast płacic ekipie..i forsowac swojego byczka z brzuchem zatrudniła za friko ciebie;

Gość a ile ma lat ?
?

Gość WaleriusZ
Ona ma 29 lat i gwoli scislosci ja jej nie pomagam w malowaniu. Mam wazniejsze sprawy na glowie.

Gość do kobieca rada
jasne..sumienie masz? za 2 tyg ekipa piecyk gazowy przywiezie ale nie ma wnoszenia;/ jak to zwykle sasiedzi starzy po 60 choruja na kregoslupy inni w pracy..i co sama z mama bedzie wnosic? na 8 pietro? okna maja wyieniac mam nadzieje ze smato zniosa a nie kobiety;/