Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna:(

Chcę mieć dziecko...

Polecane posty

Gość dziwna:(

No więc, nie wiem czy powinnam o tym pisać, czy mnie tu od razu nie usadzą ale mam pewien problem... W tym roku kończę 18 lat a potwornie chce mieć dziecko... To nie jest tak,że traktuje dzieci jak małe, słodkie, różowe laleczki... Potwornie kocham wszystkie dzieci, uwielbiam przebywać w domu dziecka, w przedszkolach, zajmować się dziećmi znajomych... Widząc kobietę z wózkiem na ulicy chce mi się dosłownie płakać... Nie wiem dlaczego tak jest, bo nikt w mojej rodzinie przesadnie dzieci nie lubi a ja całymi dniami nic nie robię tylko oglądam dziecięce ubranka, wymyślam imiona, to gdzie będę pracować żeby na dziecko zarobić... Chłopaka mam od prawie 3 lat i on też bardzo dzieci lubi ale boję się, że go męcze... Każdy chłopak w jego wieku (20 lat) chce na pewno imprezować itp a ja tego nie lubię... Kompletnie nie interesują mnie imprezy, jakieś wyjścia gdzieś ani nic, zamiast tego wole zabrać dziecko z mojej czy jego rodziny na lody i całe dnie z nimi spędzać... Nigdy ni

Gość pragnienie za marzenie
a kto Ci da na utrzymanie dziecka ? chłopak ? co ta dzisiejsza ,młodzież ma w głowach..

Gość ojtam ojtam
to idź na pedagogike - skończ wychowanie przedszkolne i wczesnoszkolne - będziesz robiła w życiu to co lubisz a dziecko odpuść sobie jeszcze na pare lat

moja Mama urodziła w wieku lat 19, a w wieku 23 lat miała już trójkę dzieci i jakoś z ojcem radę dali. Kiedyś, nasze matki i babki rodziły dzieci w tym że wieku i to było zupełnie normalne. Ale oczywiście musi to być przemyślana decyzja i byli małżeństwem, oboje pracowali.