Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ONE22

Czy tu są kobiety około 30 powazne/wesołe atrakcyjne i inne zalety?

Polecane posty

Nie psuj atmosfery i nie wzbudzaj we mnie odrazy pytaniami w ciemię bitymi.

i atrakcyjna tak jak w pytaniu? Z paskudami nie chce nawet korespondować :-(

Gość kararararak
one ty jsteś taki pooojeeebany od urodzenia , czy z wiekiem ci się tak porobiło ?

Witam ciepłe mleko Ewcia zaczynasz handel -co to ma wspólnego z przygodą?

Dzieko jesteś widzę. Piękności szukasz, a tu chętne suki czekają w rui. Weź się szybko ogarnij i przygotuj lisa do nory.

ewcia wysłałem Tobie kontakt na efka12@tlen.pl'; z którego oczywiście wszystkie damy około 30 moga skorzystać :-) suchenettefrau@gmail.com

Ewcia Adres masz jak znajdziesz czas i cheć ....możesz napisać Jakiej pracy szukasz?? do tego dobrze płatnej?

Pytanie do wszystkich pięknych kobiet za wyjatkiem kararaka (bo wiem skad jest-Cibórz) skad Panie własnie są ??? jeśli to nie tajemnica :-)

nic na razie Ewcia Nic nie wiem z kim tańczę i na grzbobranie chodzę Nie wiem czy potrafisz kucać

Gość kararararak
dawno się nie modliłem ,ale teraz chyba muszę : Panie , ty widzisz i nie grzmisz?

Ewcia Przypomnę: Bo jak czytam wiekszośc tekstów to się załamuję. Szukam normalnej laski otwartej na przygody od czasu do czasu. Myślac przygody mam na mysli prawie wszystko o czym tu czytam jeśli oczywiście ona i ja to zaakceptujemy. Od dyskoteki do spaceru w lesie .Po drodze perwersja też wchodzi w rachubę.No i ... są

Widze ,że bardziej ze sobą koresponduje więc czas zakończyć.

Widać. Kobiety podniecają się słowem, a u ciebie z tym krucho. Temu zostałeś sam na placu boju.

Bó Ty może podniecasz się słowem (ja tez potrafie to robić w grze wstępnej) Ale uwierz mi !wiekszość kobiet chce przezyć przygodę (im lepiej w związku ..a one bez przygód) tym bardziej tego pragną.Oczywiście wizje wyidealizowane ale tak naprawde kazda kobieta jak i każdy facet uwielbia ostre pieprzenie ...a jak pojawia sie przy tym miłe słowo to NIEBO Potem można wrócić do rzeczywistości

Gość kararararak
większość tekstów go załamuje ale chciałby przeżyć przygody o jakich tu czyta poza tym świetne przygody: chodzenie z dyskotek do lasu . po drodze prawdpodobne perwersje , prawdpodobnie szpypanie się w pośladki i nerwowee chichotanie hihihihihihihihiihihihhihihihih

Cipko ja mówię o tej drodze poznania, że żadnej nie oszołomisz tekstami rodem z zerówki. No, z podstawówki.

kararak czy tam jak cie zwał Ty możesz tylko pomarzyć o tym co ja przezyłem i potem konia zwalić i się nim zabić.Chcesz to opowiem ci jakas historię (Najchętniej to bym ci ryja obił) ale jak po przeczytaniu jej zabijesz się własnym 30cm fiutem (pewnie tak się reklamujesz) nie bede ciebie musiał lokalizowac.

Bó widz.ę ,że poziom z podstawówki jest tobie znany Sprawiasz mi BÓ...l