Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

Czy zatrucie ciążowe może być w I trymestrze?

Polecane posty

Witam,jest w 11 t c i bardzo mnie boli głowa,nie mam nadciśnienia, nie puchną nogi ale boli mnie głowa i odbija mi się strasznie Nie robilam jeszcze badań na białko w moczu zrobię je dopiero jutro ...tak straznie sie boje tego zatruci ciążowego czy ono może by w i trymestrze???

Gość niuu
Myślę że to nie zatrucie -bóle głowy i zgaga zdarzają się w ciąży. Ja miałam wysokie ciśnienie do tego obrzęki straszne a zatrucia ciążowego nie było mimo tego. Z tego co znalazłam to w pierwszym trymestrze może być gestoza wczesna objawiająca się wymiotami i mdłościami. Typowe zatrucie ciążowe dotyczy 3 trymestru. Poczytaj sobie: http://parenting.pl/portal/objawy-zatrucia-ciazowego

Gość niuu
Spokojnie stres nie jest dobry dla dziecka więc postaraj się zająć czymś innym i nie doszukiwać się problemów.

Ja chyba niedługo zwariuje dziewczyny najpierw zestresowalam sie wynikiem toksoplazmozy-potem lekarka mnie uspokoiła,teraz wymyśliłam to zatrucie :(( ogólnie to dopiero 2 miesiac ja chyba zwariuje ze stresu do końca ciąży.Dziewczyny a wy tez tak paskudnie się czułyście w pierwszych 3 miesiacach??

Gość Bsbdhdhxyxts
Dam ci dobra radę :-) Nie czytaj nie siedź na necie...ja przez 9miesiecy nie wchodzilam na forum nie czytałam nic na necie .,,,bo to tylko w paranoję cie wpedzi... Poważnie...

Gość Bsbdhdhxyxts
CiesZ sie ciąża żyje normalnie :-) nie panikuj