Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesterka

Głupie pytanie ale moze ktoś odpowie :)

Polecane posty

Gość kesterka

Po wielu bojach ze soba postanowiłam się umówić do ginekologa, czas najwyższy bo mam 25 lat i nie byłam nigdy ;) I teraz to głupie pytanie - wiem, że przebieram się za parawanem i obok jest ten fotel. Czy lekarz będzie czekał az się położe i mam go wtedy zawołać czy sam przyjdzie?

Gość powinien sam przyjść
jw

Gość sam przyjdzie :D
przynajmniej do mnie przyszedl sam :D ha dobre pytanie :D a czemu tak dlugo zwlekalas z wizyta u lekarza?

Gość oczywiście dziewczyny
Nie wszedzie sa parawany. Lekarz chwile czeka aż sie rozbierzesz moja lekarka wtedy myje rece,ubiera rekawiczki,otwiera wziernik...

Gość sam przyjdzie :D
no nie wszedzie sa parawany, u mojego lekarza jest osobny pokoik do przebrania sie

Gość kesterka
Ojej a tam gdzie ja idę to umywalka tez jest przy fotelu. To teraz juz nie wiem, czy mam się najpierw rozebrać, poczekac aż lekarz umyje ręce i wtedy sie położyć? Bo nie bardzo mi pasuje, żeby mył ręce wtedy, gdy ja sie będę rozbierać :O

on Tobie powie- "proszę iść się rozebrać". Ty idziesz, wdrapujesz się na fotel a on już jest przy tobie:P

tu nie ma nad czym myśleć. on Ciebie poinstruuje:)

Gość A może....
A ja zawsze tak powolutku się rozbieram, bo zanim lekarz się przygotował to ja już siedziałam (leżałam) i on ze mną gada patrząc w monitor komputera a ja taka rozkraczona i jakoś tego nie lubiłam co do wstydliwych nie należę. A chodziłam też do takiego co był inny pokoik na rozbieranie i wtedy z gołym tyłkiem i boso musiałam przejść ogromny gabinet :D też to głupie mi się wydawało. Nie wołaj go, on kątem oka zobaczy że już jesteś "gotowa" :) no i super że się zdecydowałaś - czas najwyższy.

jak mój coś robił to siadałam normalnie. jak słyszałam że tupie w moją stronę to dopiero wskakiwałam na samolot:D

Gość kesterka
Czyli mogę usiąść na tym fotelu ale nogi rozłożyć dopiero, jak lekarz będzie gotowy :D

Ja chodzę do takiego gdzie parawanu nie ma. Lekarz każe się rozebrać, to się rozbieram, wskakuje na fotel i tyle.

pewnie że możesz. ja tak zwykle robie bo inaczej idiotycznie się czuję:)

alez jestescie dziwne, z gołym tyłkiem i boso? A od czego sa sukienki??? ja zawsze do ginekologa ide w sukience, potem za parawanem badz w oddzielnym pokoju sciagam majtki i wsukience wskakuje na fotel. a on wklada reke pod sukienke, zeby mnie nie krepowac:)

Gość A może....
No ja też właśnie siadam normalnie, bo ileż można zdejmować rajstopy. Zawsze jeszcze odwracałam je na dobrą stronę i buty układałam równiutko. A ten podchodził ja fik nogi na samolot a jemu się coś przypomniało i jeszcze wracał do komputera - taką mi znęte robił. Aż mi się teraz śmiać chce z tego. Niby takie nic a jednak :)

Gość kesterka
To może jeszcze podpytam skoro jestście takie miłe :) Nie chciałabym tam czegoś złapać bo wiadomo, że różne osoby tam przychodza, niektóre chore itp. Na co zwrócić uwagę, czy lekarz do badania powinien założyć rękawiczki na obie ręce czy wystarczy na jedną?

Gość a skąd wiesz jak wygląda
A skąd wiesz jak wygląda gabinet skoro nigdy nie byłaś?

Gość a skąd wiesz jak wygląda
No skąd wiesz gdzie jest umywalka skoro nigdy nie byłaś?

Gość bfgbraaa
na fotelu, tzn na tym na czym opierasz tylek powinna byc ceratka jednorazowa

Gość kesterka
Skąd wiem? Pytałam koleżankę, która tam chodzi czy jest na miejscu łazienka. No to się wtedy dowiedziałm, że nie ma, jest tylko parawan, obok fotel i umywalka. Nie zwierzałam sie koleżance ze swoich rozterek, nie wie ze ide pierwszy raz.

Gość też byłam niedawno 1 raz
ubierz sukienkę albo spódnicę dziewczyny mają rację a poza tym nie stersuj się aż tak pomyślałam sobie że mój On mnie widział to wstydzić się lekarza co najmniej dziwne :P

Gość kesterka
No ja nie nosze spódnic wiec idę w spodniach i bluzce, ktróa mi trochę zasłoni tyłek ;) A co z tymi rekawiczkami?

na dwie rece powinien załoyc a na ceratke jeszcze recznik papierowy jednorazowy

Gość każdy lekarz ma swoje
Przyzwyczajenia. spytaj koleżanki jakie ma ten. nie musisz mówić że idziesz pierwszy raz w ogóle ale pierwszy raz do niego. takie gdybanie nie ma sensu bo nikt tego lekarza NIE ZNA!

Gość agnes654
najlepiej bedzie jsk na samym poczatku powiesz lekarzowi ze to twoja pierwsza wizyta u gin. ze jestes troche zdenerwowana i spieta. Lekarz inaczej do Ciebie podejdzie tzn. wszystko na poczatku powinien ci wyjasnic i wszystko ci powie kiedy sie rozebrac jak usiasc na fotel itp.

jak nie nosisz spódnic to załóż tunikę co Tobie tyłek zakryje. będziesz się lepiej czuła:)