Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kikikikiki88888

POMOCY !!! JAK GO ZDOBYĆ ?

Polecane posty

Gość kikikikiki88888

Mam taki problem ... 2 miesiące temu poznałam faceta, stałam na przystanku, a on podjechał i zapytał czy może mnie podwieść, a że mi uciekł autobus ... zgodziłam się, zaptał czy jak wróci z zagranicy (bo przyjechał na tydziń ...) czy jest szansa abyśmy umówili sie na kawe ... i czy podam mu numer ... ja mu podałam ... no i teraz wrócił ... byłam z nim wczoraj na spotkaniu, spacerowalismy, usiedliśmy, a on zapytał czy może mi pomóż i niechcący smyrnoł mnie po nodze ... potem głeboko patrzył w oczy i ogólnie zaczoł mnie dotykać ... aż mnie tym zawstydził :/ i mi się pyta czy nie jest mi przyjemnie ? ja powiedziałam, że jest ale nie chcę by mnie przeleciał, a on że ma 33 lata i ma inne patrzenie na to ... ion powiedział, że w sobote już jedzie i że mega go nakręciłam, ale nic nie było bo nie chciałam i opdwiózł mnie i potem pisał smsa, że mu się podobało i czy mi też ... nieodpisywałam to otem dzwonił to niodebralam, a potem pytał czy przed sobotą sie z nim jeszcze umówie eh to się umówiłam dziś ... i nie wiem jak mam się zachować ? przecież jak z nim się prześpie to nie będzie mnie szanował ... :/ ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować