Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelka zje cukierka

wierzycie we wróżki?

Polecane posty

Gość amelka zje cukierka

warto im ufac? ja bylam u 4 i każda mi powiedziala co innego.

Gość elfia ciocia klocia
Zdecydowanie bardziej wierzę w elfy, ale do żadnego dobrego jeszcze nie trafiłam 🖐️

Gość amelka zje cukierka
wrozki nakrecily mi w glowie. bylam u 4. pytalam o zwiazek. jedne mowily ze mam zerwac inne ze nie. do dzis nie wiem ktore mowily prawde. ale w zwiazku jestem nieszczesliwa

Gość tak uważam
nie wieżę w wróżki

Gość jak to jak
---> tak uważam a co ma do tego "WIEŻA"? ;-) Zaufaj swojej intuicji - skoro związek ci nie odpowiada to go zakończ ALBO popracuj nad nim... Chyba czas na zmiany... A wróżkom nie wierz.

Gość amelka zje cukierka
ale ktores z nich mialy rację

Gość macpl
Mogę postawić Ci rozkład. Powiedz tylko jaki masz problem. Nie wrzucaj wszystkich wróżek do jednego wora, praca z Tarotem to naprawdę niebanalne zajęcie. Pod warunkiem, że masz do czynienia z kimś, kto podchodzi do tego serio. No więc? Zaufasz mi?

Gość ty smutna ciocia
hahaaaa mi powrozylo juz 200 wrozek i NIC SIE NIE SPELNILO !!!!!!!!!!!!

Gość macpl
ty smutna ciocia - jakich wróżek? internetowych na kafeterii czy takich z prawdziwego zdarzenia, z doświadczeniem i z polecenia kogoś, komu przepowiednia się spełniła?

W prawdziwe wróżki wierzę. moim przyjaciołom się spełniło-lecz szkoda że złe przepowiednie również.

Gość mi kiedys wrozyla
wróżka z kafe, teraz z przerażeniem stwierdzam że to się spełnia, niestety nie wiem gdzie ta wrozbe mam (zawsze tworze jakies emaile na chwile) :/

Gość amelka zje cukierka
macpl prosze napisz do mnie bmw22@vp.pl

Gość mi kiedys wrozyla
macpl a czy ja tez bym mogla??

Gość amelka zje cukierka
napisze ci na maila wszystko

Gość mi kiedys wrozyla
napiszę na @ , dziekuje!!:) Asia,ja zauwazylam ze niektorym sie nudzi i tworza glupie tematy a ludziom robi sie przykro bo czekaja czasem kilka dni i wydaje sie z czasem wiec nie dziwie Ci sie ale nie generalizuj

heh zadałam wróżce proste jedno pytanie : czy jestem w ciązy - powiedziała że karty mówią nie :D :D a jestem :D każda prawdziwa wróżka po rozłożeniu kart poznałaby się

Gość rfhresk;fn.nrf
doktorej tak napisałaś pamietasz nick?? macpl moge tez sie załapać?/ bokaz mowi mi co innego

Gość ty smutna ciocia
te 200 wrozek to baby z internetu z viversum ale nie w PL tylko w DE :-O przez jakis czas dzwonilam do nich i nic a nic sie nie spelnilo. :-O

Gość wefefwfewefw
::::Asia:::: heh zadałam wróżce proste jedno pytanie : czy jestem w ciązy - powiedziała że karty mówią nie a jestem każda prawdziwa wróżka po rozłożeniu kart poznałaby się coś takiego jak prawdziwa wrożka NIE ISTNIEJE!

Gość mi kiedys wrozyla
sa osoby z takim darem! moja kuzynka byla ze zdjeciem zmarlej osoby ,zapytała co ona powie na jej temat a ta kobieta na to " co ty mi tu dziecino podsuwasz, ta osoba nie zyje od kilku lat" i powiedziała jej wszystko,przyczyne smierci itp ogólnie to co powiedziala to sie sprawdzilo, pogrzeb w rodzinie, związek, chorobę córki itd. Brała co łaska więc żadna naciągaczka no i skąd by mogla juz na wstepie wiedziec co z ta osoba ze zdjecia?? Moze wy mi wytlumaczycie

Do _ mi kiedys wrozyla _ oczywiście że są takie osoby - znam wiele takich przykłądów ale to nie są wróżki z Kafeterii :D

Gość mi kiedys wrozyla
Ale i tu zdarzaja sie dobre, jak mowie mi wrozyla tutaj pewna kobietka, z pol roku temu - kilka rzeczy ktore zapamietałam sprawdzają się, i to są takie dosyc prywatne rzeczy, nie jakies ogolniki, kurcze tylko nie pamietam jej @

Gość gość
Dzięki za polecenie. Dzowniłam do tej Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl i jestem bardzo zadowolona, znała dużo faktów z mojego życia i otworzyła mi oczy na pewne sprawy. To świetna wróżka.