Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panela

co kupic przyjaciolce na urodziny ?

Polecane posty

Tak za 10 dni ide na przyjecie urodzinowe do przyjaciolki i wypadałoby dac jej jakis prezent ale zupelnie nie wiem co jej dac a do tego nie mam na to wiele kaski..dobrze by było gdyby ten prezent byl jakis taki kreatywny i żeby jej się podobal ....macie jakies pomysly ?

Gość Jelcz345
Zastanów się co ona lubi i jej to kup.

Gdyby to było takie proste ... Nie mam zielonego pojecia ..robienie prezentów to zawsze dla mnie problem

Gość mimi123321
http://www.graweruj.pl/index.php?cat_id=29 tutaj mozna zamowic min breloczki z grawerem. macie wspolne zdjecie? moga ci je wygrawerowac na jednej stronie, a na drugiej np zyczenia czy co tam tylko zechcesz. szybka realizacja i wysylka. ja u nich zamowilam prezent dla chlopaka.

To nie to że nie wiem co ona lubi chociaż ona sama też nie wie. Nie ma żadnych pasji,hobby, nie lubi czytać, nie uprawia zadnego sportu ani nic wiec trudno jest cos kupic,bo ty na pewno zawsze wiesz co komus kupic a do tego nie mam wiele kasy wiec chcialam dac jej cos kreatywnego albo cos wiec dlatego pytam się o jakies pomysly

Gość LidiaNaNoDa
podpytaj ją dyskretnie o czym marzy, na co ma ochotę, co lubi.. może lubi sushi, albo ma ochotę na relax, wtedy możesz jej dać kupon z grupona, albo citeam na jakieś zabiegi, albo wejsciówke do knajpy :D alkohol tez moze byc, albo jakiś element dekoracyjny do jej pokoju, może coś kolekcjonuje - zapytaj, wtedy coś do tej kolekcji można kupić. :) Może jakieś wspólne zdjęcia? I z tych zdjęc mały fotoalbum. :D Biżuteria, która by do niej pasowala :) jakieś ładne kolczyki, bransoletka, która będzie o Tobie przypominać, naszyjnik, albo coś w tym rodzaju? Może coś zrobionego własnoręcznie? orygami, obrazek, jakieś przypinki na torbe/plecak, naszywki, coś oryginalnego do włosów :D lub jeśli lubi jakąś potrawe to możesz jej dorzucic jakies slodycze, czy co tam chce :P Ja bym się ucieszyla z wszystkiego, co jest podarowane szczerze od siebie z intencją, że ktoś pomyślał, że właśnie to musze mieć. :) I argumentuje, dlaczego właśnie taki prezent :D To zawsze dla mnie dużo znaczy, że ktoś dał mi coś, o czym np. wcześniej sama nie pomyślałam, ale jest np. sytuacja, że mam niską samoocene, troche jestem zdołowana i uważam, że brzydko wyglądam - dostałam od koleżanki takie średnie lustro, które można postawić na biurko i do tego koperte, w której napisała, że lustro dlatego, żeby zawsze mi przypominało jaka jestem śliczna :D hehehe inne koleżanki do tego dorzuciły drobne kosmetyki, tj. tusz do rzęs, lakiery do paznokci, bezbarwną pomadke i sprawiło mi to ogromną radość!!!!! :D

Ten prezent co dostalas to naprawdę super prezent :)bardzo mi się to podoba :)cos w tym stylu by musiala wymyslic :) mi oczywiscie też by się wszystko podobalo ale nie wiem jak maja inni :) dzieki

Gość Przespac sie z jej facetem
To teraz bardzo modne, na pewno sie ucieszy ;)

Gość 22 lata czuje koniec swiata
może coś z poczuciem humoru? :D jasiek ze śmiesznym obrazkiem, coś ze sklepiku z gadżetami, albo z Flo? :D płyta ulubionego zespołu, lub coś w tym rodzaju? :)

Nom z poczyciem humoru chyba najlepiej :D przejde się do miasta to moze mi jakis pomysl wpadnie do glowy ;D

Hmm gdyby to byl prezent dla mnie to bym się cieszyla z wszystkiego a co do orginalnosci hmm trzeba się naglowic :D no nie wiem nie wiem hah

Hmm gdyby to byl prezent dla mnie to bym się cieszyla z wszystkiego a co do orginalnosci hmm trzeba się naglowic :D no nie wiem nie wiem hah

Gość zzzzzzzzzzzinkaa
pomysł fajny, ale trochę droga ta bluza:( sama też bym taką chciała mieć

Gość nuatellaaa
książka!!!!

Gość kalkakal
p o m a d k ę :D:D:D

Gość monia65x2
Osobiście polecam sklep http://www.takapaka.pl/ są tu rewelacyjne pomysły na prezent dla każdego! Jest także wiele gadżetów z poczuciem humoru  Jak dla mnie najlepszy sklep internetowy z tego typu przedmiotami.

Gość gość
ostatnio przyjaciółka miała urodziny i nie wiedziałam co jej kupic. Mają pieniądze, w sumie co chce ma. Zaryzykowałam i zamówiłam w Winezji zestaw markowych win. Mają tam specjalne opakowania na prezent , nawet dedykowane etykiety wykonują. Powiem tak- prezent okazała się strzałem w dziesiątkę https://winezja.pl/

Gość gość
Ja mojej przyjaciółce na urodziny kupiłam szminkę czerwoną i prostownicę. Znalazłam na electro.pl taki model jak miała wcześniej ale niestety ją popsuła. Prezent był trafiony i przydatny ;)