invisible19 0 Napisano Sierpień 16, 2012 Witam Współzyje z moim chłopakiem.Ostatnio postanowiłam uzyc dodatkowo zabezpieczenia.Pani w aptece poleciła mi globulki antykoncepcyjne o nazwie Apivaginum.Przeczytałam mnóstwo artykułów o tym.NIe ma tam wzmianki o tym że sa one antykoncepcyjne.I teraz sama nie wiem.Pytanie do was dziewczyny czy któraś używała tych globulek i czy faktycznie sa one środkiem antykoncepcyjnym..???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Sierpień 16, 2012 łagodzenia zmian i urazów błony śluzowej pochwy i sromu powstałych na skutek suchości, otarć czy innych czynników związanych z nadkażeniem okolic sromu, - ochrony tkanek i odtworzenia naturalnego stanu fizjologicznego błon śluzowych pochwy, zwłaszcza w stanach po zabiegach chirurgicznych takich jak boczne nacięcie krocza, konizacja szyjki macicy, - niwelacji dyskomfortu spowodowanego obrzękiem, zaczerwienieniem, nieprawidłową wydzieliną, świądem okolic sromu. ac o do pytania to patentex oval Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
invisible19 0 Napisano Sierpień 16, 2012 O dziękuję za odpowiedz.Zmieszana bylam juz tym wszystkim.Myslałam ze osoby pracujące w aptece maja jakies pojęcie na temat antykoncepcji i ogolnie środków będących w sprzedaży ale chyba się myliłam....myszka83 pytanie do ciebie czy patentex jest jak dla ciebie dobrym srodkiem na jego temat jest wiele pozytywnych opinii...;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Sierpień 16, 2012 Same w sobie nie mają zbyt wysokiej skuteczności. Dla mnie dodatkowo dużym minusem jest dyskomfort stosowania. A pani w aptece albo Cię nie zrozumiała albo te globulki,które Ci sprzedała miały krótki termin ważności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anielka233 Napisano Sierpień 17, 2012 Ja kiedyś używałam globulek, są bardzo mało komfortowe, pienią się bleee po prostu. My z mężem używamy prezerwatyw i określam sobie jeszcze dni płodne mikroskopem owulacyjnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach