Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kora23

leki nq sen

Polecane posty

ziolowe nie pomagaja,Lekarz chce przepisac na recepte.Moze macie dosniwiadczenie.Po jakich lekach najszybciej zasypiacie irano wstajecie nie ospali.

Gość dhsfkjhfvbsjkahfvjsahbvf
lendorm

Gość dhsfkjhfvbsjkahfvjsahbvf
lendorm przetestowany na mnie :)

Gość de profundis
miansec - na recepte

ale czy te leki dzialaja na sen tak ze szybkon zaypiasz in rano nie budzisz sie otepiala,,tylko wypoczeta.

Gość Karpie
Nie lykaj zadnych typowych na sen,lepiej jakies uspokajajace,ja zazywam afobam ale tak ze dwa razy w tygodniu po pol tabletki 0,5 mg,zazywam ok 18-19 spokojnie obejrze jeszcze jakis program i zasypiam bez problemu i rano wstaje takze bez problemu.

Gość jaq
nasen. bardzo dobry, ale po 15 minutach od zazycia musisz byc w łóżku. jeżeli bedziesz chodzic, to bedziesz miec faze jakbys wypila pol litra wodki jednym lyczkiem ;) rano wszystko ok. nie ma problemow z dobudzeniem. inny to xanax ale nie polecam. najpier bralam 1 tab. a skonczylam na 4 a i tak nie spalam.

Gość kora 23
mi lekarz dal imovane i nie wiem czy brac?

Gość ja doraźnie biorę
stilnox, pół godziny i po ścianie do łóżka.Mam problem ze spaniem ilekroć wyjeżdżam na wakacje, albo jestem gdzies poza domem.Xanax to lek raczej antydepresyjny i mocno uzależnia, nie polecam na spanie.Whitney Houston go brała i popijała alkoholem.Chyba nie chcesz tak skończyc.