Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22lata mam

22lata i ciagle sama...

Polecane posty

Gość 22lata mam

Nigdy nie mialam chlopaka, wstyd sie przyznac, ale nigdy nawet na zadnej randce nie bylam...rodzina mnie sie ciagle pyta kiedy w koncu sobie kogos znajde, jakby to bylo takie proste..po prostu jakos nie przyciagam facetow do siebie,sama nie wiem czemu, nie jestem gruba czy cos, raczej wysportowana, codziennie biegam po 10km, lubie tez dlugie wycieczki rowerowe, silownie, basen, ogolnie aktywny tryb zycia, mowia, ze do najbrzydzych tez nie naleze, wiec moze w czyms innym lezy problem, jak patrze na dziewczyny z liceum z mojej bylej klasy to polowa z nich jest albo zareczona, albo juz wyszly za maz, niektore maja juz dzieci to chetnie bym sie z nimi zamienila..nie wiem co mnie naszlo, chcialam sie tylko wyzalic...

Gość zolka22
Witaj w klubie, też mam 22 lata i jestem sama. Tzn miałam chłopaków itp..ale nigdy nie było to specjalnie poważne....:( Cóż mogę poradzić? Może jakaś impreza? A skąd jesteś?

Gość 22lata mam
wiem, ze jestem jeszcze mloda, jak bylam w Polsce to jeszcze jakos tego nie odczuwalam, ale teraz jestem zupelnie sama za granica, z dala od rodziny,a wyjechalam tutaj, bo w Polsce nie moglam znalezc pracy,a tutaj mam

na imprezach bardzo sposobności do poznania kogoś jako tako nie ma. Na imprezy chodzi się wyluzować raczej niż szczególnie się z kimś poznawać. przyjęli nową dziewczynę do pracy jutro pójdę pobajerować troszku. Jest śliczna ;) i na bank zajęta, ale pogadać zawsze można

Gość no padam
o laboga nie wytrzymom wszystkie majom a jo ni mom wszystkie majom po chłopoku a jo ni mom tego roku!!!

Gość 22lata mam
chodze na imprezy z osobami z domku, ale to i tak nic nie daje..no jakos nie przyciagam tak na powaznie...a to, ze za granica faceci uwazaja Polki za latwe to przykra prawda, kilka razy dostalam propozycje "przygody"na jedna noc,a niektore dziewczyny sie skusily:o

Gość królewna M
ja w wieku 22 też nie miałam :) przyjdzie na to czas... nie martw się 🌻

Gość kujawianeczka czka
przegrałas życie taka prawda a jak jeszcze siedzisz tutaj i zakładasz o tym temat to juz wogóle 🖐️

Gość 22lata mam
ale w Polsce tak samo bylo :o a tutaj obracam sie bardziej w towarzystwie Polakow, mieszkam z Polakami, pracuje z Polakami, w mojej miejscowosci jest sporo Polakow, no w ogole w kraju jest sporo Polakow, a kraj to Holandia;)

Ja mam 25 i nie miałam, więc wiem co czujesz. Wiadomo, chyba każda dziewczyna chciałaby żeby ją ktoś pokochał. Na jedne pora przychodzi wcześniej, na inne później, a na inne wcale. Ale bądź dobrej myśli. Z tego co opisałaś jesteś szczupła, ładna, więc nie powinno być problemów. Może mniej sportu, a więcej przebywania z ludźmi? Może jakiś kurs, dodatkowe zajęcia, albo zwyczajnie imprezy?

Gość 22lata mam
ja bez sportu nie wyobrazam sobie zycia;) na imprezy chodze ze znajomymi z domku praktycznie co tydzien no i jakos nie przyciagam,sama nie wiem dlaczego, moze nie lapie tak szybko kontaktow jak inni, ale z czasem tak, rhovannion trzeba miec tylko nadzieje, ze to sie kiedys u nas zmieni...

Gość 22lata mam
a ja bym chciala takiego ;) nikt nie chce ze mna biegac, bo kazdy wymieka:D udzial w polmaratonie juz mam, moj cel to maraton;)