Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja bym nie dala tyle

idzie wrzesień - jesień i znowu sie zaczną w tv...

Polecane posty

tance - srance, spiewnace -srance, i inne pierdoły do mydlenia oczy polaczkom......niech tv co innego wymysli bo juz mam dość tych programów wyszukujących super talentów, nowych gwiazdeczke i innych idiotów. Znó będą nam wciskać ten kit!!!! i wyśli sms, wyśli sms.....BADZIEWIE!!!!!!! Idzie jesień- wrzesień i w tv znowu to badziewie sie zaczyna!!!!

Gość kujawianeczka czka
dzisiaj kudrycka na przystanku autobusowym widziałam? czaicie tyle już sie nachapała w europarlamencie i na wiejskiej a dalej kominikacją miejska jeżdzi nawet se prawka baba nie zrobiła pewnie nie ma czasu zapracowana:P

ale powiedzcie sami.....juz kolejna 5, 10, 20 edycja ...ileż można!!!!!!!!!!!!!!! a młodzi - idioci idą tam bo myślą że zrobią karierę i będą gwiazdami a wielkie gwiazdy życzą sobie za każde odcinki nie wiadomo jaką kasę...a to wszystko z naszych abonamnetów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kujawianeczka czka
sos politycy mają darmowe przejazdy na legitymację poselską tak wyczytałam w regulaminie darmowych przejazdów :P więc nie dośc że mają fchui kasy to jeszcze jakie przywileje ;)

no właśnie ...program o tanczeniu, progrma o śpwieaniu, program o gotowaniu, program o sprzątaniu, program o wychowaniu...itd itd....masakra a gdzie coś dla normalnych ludzi..jakieś świetne kino, film, teatr.....coś dla normalnych ludzi co po całym dniu pracy usiądą przed tv i znajdą coś dla siebie normlanego??? za coś płace ten abonament chyba???!!!!!!!!!

Gość kujawianeczka czka
sosss moge cie o coś spytać ?

Gość wheidf
po co oglądać tvn jak jest kafe tu są większe absurdy i obleśności każdego dnia :classic_cool:

Gość kujawianeczka czka
czy gdy sie onanizujesz to myślisz o soni ?

Gość kujawianeczka czka
to jak ? tak czy nie ?