Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajgra32

dziewictwo w oczach mezczyzn i kobiet....

Polecane posty

Gość Tajgra32

wiec jak to jest?? wiem ze dla facetów to ujma na honorze jesli sa długo prawiczkami i zaczyna im to bardzo pzreszkadzac, malo jest takich co czekaja na milosc swego zycia... dziewczyn takich jest wiecej, tak przybnajmniej mi sie wydaje...ale z drugiej strony mysle ze bycie dziewica jest tyakze swego rodzaju powodem do wstydu.. bo jak kobieta ma dwadziescia pare lat i jest dziewica to jest z nia cos nie tak.. to jak to jest panie/panowie??

Gość whedif
nie wiem jak u facetów ale przecież kobietę boli seks więc po co w ogóle ma zaczynać

Gość gbt
Coś nie tak jest z dziewicą, jak ma 40 kilka lat, a nie 20 kilka

Gość guddridda
przeciez tu jest duzo wypowiedzi 26 - 27 a nawet 30 letnich praawikow-tez mnie to szokuje -bo myslalam ze dla faceta to hop siup-wlozyc wyjac--chocby z prostytutka a tu takie historie -ostatnio w jakiej gazecie w rubryce listy do seksuologa byl list 31 letniego prawika co chcialby miec rodzin e-dziewnw no nie?

Gość spoxxxs
Bycie dziewicą to żadna ujma. Sama żałuję że nie straciłam dziewictwa z tym, z którym teraz dzielę życie.

Gość andrzej....
ja jestem 28 letnim prawiczkiem i boli mnie to

Gość Tajgra32
ja na szcescie straciłam dziewictwo z moim ukochanym w wieku 24 lat nie za wczesnie nie za pozno :) ale niestety boli mnie troche ze on sie rozdziewiczył z jakas laska poznana w pubie na jedna noc :/ on powiedział ze dla niego to było frustrujace i chciał sie pozbyc "tego ciezaru"...

Gość guddridda
andrzej -a czemu nie pojdziesz do prostytutki?seks to usluga jak kazda inna

Jeśli ktoś jest dziewicą/prawiczkiem z wyboru bo jego "filozofia" życiowa to raz a dobrze to żaden wstyd. Gorzej jak ktoś jest desperatem, ale nikt go nie chce bzyknąć;/

Gość Tajgra32
no niestety tez sie czasami zastanawiam jak widze opisy niektórych ludzi piszacych ze ich chłopa/ dziewczyna jest prawiczkiem/dziewica i co jest z nia nie tak albo co mam robic... czasami traktowani sa jak trendowaci, najgorsze jak wszyscy na około sie chwala ile to lasek nie przelecieli...albo ile dziewczyny facetów nie zaliczyły nawet jesli to nie prawda

Gość guddridda
ale przeciez s aprostytutki plci oboja -a seks mozna kupic wiec co z aproblem?

Gość andrzej....
nie chciałbym z prostytutką chciałbym to zrobic z normalna kobieta

Gość Tajgra32
najgorsze jest ze czasami faceci sa pod presja, moj tłumaczy sie ta jednonocna przygoda tym iz wszyscy koledzy byli juz po (gady gadu :P) a on jedyny nigdy nie mial dziewczyny wiec złapał jakas w pubie... dla mnie cienkie wytłumaczenie ale nich mu bedzie skoro to było takim ciezarem

Gość guddridda
prostytutka to baba jak kazda in a no izna sie narzeczy bo pewnie nie jednego roprawiczyla

takie czasy, że niby poziom męskości jest wprost proporcjonalny do ilości partnerek;/ niektórzy szybko zaczynają współżycie ale często seks nie daje im satysfakcji, inni czekają dłużej na swoje przebudzenie, ale za to jakie efekty :)

Gość Tajgra32
moze mu zalezy zeby zrobic to z własną dziewczyna a nie jakas tam babą...