Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2333435

PRZED CHWILĄ WPADŁ MI DO MIESZAKANIA WIELKI SZERSZEŃ

Polecane posty

Gość 2333435

Co o tej porze robił latający szerszeń ?! Wydawało się,że one urzędują raczej w ciągu dnia!! Boszzz ale się przestraszyłam, był naprawdę ogromny :o . Stracił życie...nie chciałam tego, no ale... nie było wyjścia.

Gość 2333435
ciało owego szerszenia natomiast natarłam ziołami a teraz piecze się w piekarniku. zjem go ze smakiem.

Gość dkfsifoj
zabiłas owada nareszcie.

Gość kokoloki
zielony szerszeń? :classic_cool:

Też mi niedawno wleciał! Mieszkamy niedaleko lasu może dlatego, ale ja go wygoniłam za okno i w całym domu okna pozamykałam (zajeło mi to 20 min :P ) ale bałam się cholernie piszczeć zaczełam ale mężulek się nie podniesie bo po co :O One podobno twarde sa jak go zabiłaś? :D

Gość 2333435
Spuściłam go w kiblu...

Gość 2333435
Usiadł na ścianie, dorwałam książkę ( grubą ! z 800 str ma ) i walnęłam, przygniotłam i na pół ściany wylała się z niego jakaś maź :o . Masakra. Ręce mi się trzęsły. Potem w ręcznik papierowy go zawinęlam i do kibla. Ja mam koty i one oczywiście zaczęły polować, bałam się, że złapią i to cholerstwo je ugryzie.

Gość Ęspektor Kluzo
czy był to mój srebrny szerszoń??

Gość spintterixx
Szerszenia najlepiej ogluszyc deską do chleba a potem zmiażdżyć butem. Ja je tak zalatwialam jak na naszym strychu się zadomowiły. Kiedyś jeden ugryzł mnie w stopę. Masakra:S

Gość dkfsifoj
różowy owad, miał byc zabity dawno. Z odnóżem

Gość 2333435
Mnie też kiedyś ugryzł w stopę, na plaży, nie zauważyłam idąc, że taki karakan siedzi na piasku. :o Tyle, że ja mam uczulenie, co prawda się nie duszę, ale bardzo puchnę, przez 2 tygodnie miałam nogę jak balon, stopa mi się prawie do buta nie mieściła. :o

Gość spintterixx
ja też nogę miałam spuchnieta aż po kolano. A mięśnie łydki dobre pół roku na wg bolały.