Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małpka19

Mam dosyc swojego chlopaka..

Polecane posty

Gość małpka19

Hej. Jestem z chlopakiem juz 4 lata i strasznie mnie on denerwuje.. Sama swoja osoba.. Po prostu jak on do mnie mowi ze mnie kocha itd ja odpowiadam ze jego tez z nie checia.. Ma 21 lat i zrobil sie strasznie dziecinny. O wszystko robi wojne o jaka kolwiek mala drobnostke. A co wiecej jest wszystko na mnie.. Ostatnio zaczal temat o mieszkaniu.. Nawet mowil o remoncie domu ktory bd jego. ja po prostu mialam dosyc tego tematu. Nie mysle o takich rzeczach i na razie nie mam zamiaru. I ogolnie Nie mam zamiaru z nim w tym wieku zamieszkac. Jest strasznym pedantem.. Lekka kropka na bluzce to ju biegnie sie przebrac. Nie wiem czy to milosc czy juz tylko przyzwyczajenie. Nie jestem z nim juz tak szczesliwa. Ostatnimi czasy zaczelam myslec o moim bylym.. Bo z nim bylam na prawde szczesliwa. Zawsze sie rozumielismy 0 klotni itp.. Nie wiem co juz o tym myslec. Prosze powiedzcie co robic.. Dajcie mi jakies rady. Dzieki i pozdrawiam:)

Gość jdjdjwtdpjgtp
jestem pewna, ze teraz bedzie juz tylko gorzej... Ja sie meczylam 4 lata, wmawialam sobie ze to chwilowe, ze mam zly okres :O z kazdym dniem coraz bardziej mnie wk..... az pewnego dnia spakowalam sie i wyprowadzilam, nasze rozstanie trwalo 2tygodnie :O

Gość małpka19
Ja tez wmawiam sobie ze na pewno bedzie lepiej. Ale tak nie jest. Mam dosyc tych klotni ciaglych awantur bo jemu cos nie pasuje. Chce byc szczesliwa:(

Gość małpka19
Ja juz duzo razy zrywalam z nim ale tak mi nawkrecal ze zawsze glupia wracalam a potem mialam wypominane ze to ja ciagle z nim zrywam. Jak juz zerwac to na stale. On mysli ze nasz zwiazek ze my bedziemy na zawsze a ja jak to slysze to w duchu sama do siebie sie smieje

Gość małpka19
Niech sie ktos jeszcze wypowie na ten temat. Prosze. Bardzo mi na tym zalezy bo nie wiem co robic.

Gość anna245ddd
glupia jestes czy co? ja jestem z moim misiem 3 lata i jak do mnie mowi to sie automatycznie usmiecham. zamieszkalam z nim po roku i wiem, ze to ten jedyny. kocham go najmocniej na swiecie. jak masz watpliwosci to na bank to nie to. a po tym co piszesz to jestes z nim na sile a w duchu go nieznosisz. i po co to robisz?

Gość Aska kraska
Nie porownoj 4 letniego zwiazku do krotkiego chodzenia z bylym bo podejrzewam po twoim niku ze raczej mloda jestes i nie sadze ze w wieku 15 lat kiedy zaczelas byc z tym aktualnym juz bylas po dlugoletnim zwiazku.. Nie warto porownywac bo to bez sensu.. Co do aktualnego to radze definitywne rozstanie. Nie cgcesz z nim byc to po co zawracasz jemu i sobie glowe ? Daj mu stworzyc taki zwiazek jaki chce a ty szukaj swojego szczescia

Gość dck
dzieci - nie ma takiego słowa jak "bd" - jest "będę", "będzie". jeśli tylko ktoś używa tego kretyńskiego "bd", od razu widać, że to bezmózgi gówniarz.

Ale jesteś głupia. On dziecinny? Myśli o przyszłości, kocha cię ale "dziecinny". Zerwij z nim bo szkoda chłopaka. Znajdz sobie gacha, który będzie cię odwiedzał raz w tygodniu na seks. Wtedy na pewno nie będziecie się kłócić. Dzieciak to ty jesteś.

Gość małpka19
Moj nick nie okresla mojego wieku, poniewaz mam 21lat. A definitywne rozstanie tez nie jest takie proste

Gość małpka19
To niech sobie mysli. Ja wiem ze to nie ten jedyny i o przyszlosci z nim nie mysle.

Gość proekozielona
czuly krzysiu wiedzialam, ze jakis facet w tym topicu w koncu sie oburzy!! ;) wiadomo meska duma. A ty rzceczywscie skoncz to, szkoda i ciebie i jego ;) mloda jestes, mysl o nauce a nie o mlodym jak ty chlopaku ;)