Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tdgtma

Odmowiono eutanazij sparalizowanemu!

Polecane posty

Gość Tdgtma

Na onecie pisza,gosc tylko mruga masakra

Gość co mi zostało ?
I co w związku z tym ? Uważasz, że powinni mu dać zastrzyk w serce ? Jak w obozie koncentracyjnym ? Śmierć też ma swoją twarz :/

Gość Tdgtma
A chcialabys latami lezec bezwladnie z odlezynami,bolem i cierpieniem?ja nie

Gość 73671238123
Powinno tez tych gnoi sparalizowac, polezeliby tak ze dwa dni to by moze trochę zrozumieli

Gość Tdgtma
No wlasnie przywiaz sie do lozka na tydzien zobacz jak fajnie i wtedy pogadamy,boje sie ze w razie takiej choroby trzeba meczyc sie dalej a psa humanitarnie uspia zeby nie cierpial a ty czlowieku cierp

Gość 73671238123
nawet natura jest sto razy miłosierna w pewnien sposób, bo takie zwierzę, czy kiedyś człowiek nie lezało miesiącami bezwładnie, tylko jak osłabło to je zjadał zaraz drapieznik. A nawet jakby ktoś miał lezec ted dwa dni az sie całkiem odwodni, to i tak to sto razy lepsze niz lezenie latami.

Gość zawiedziony1410
są gorsze rzeczy od śmierci chory kult naturalnego zgonu promowany w katolicyzmie z pewnością jest powodem cierpienia niejednego człowieka

Gość Tdgtma
Ale ten pan wyraznie chce smierci

Gość 73671238123
jak mu odmówiono, to znaczy że poprosił, buraku... brak głosu w sensie dosłownym nie oznacza ze ktoś nie moze wyrazic woli, chocby mrugając a katole jak sa juz tak porąbani to powinni byc konsekwetni i przynajmniej nie podtrzymywac zycia takiej osoby, umarłaby w mekach ale lepsze to niz takie zycie

Gość co mi zostało ?
Kasia też "tylko" , albo " AŻ" mruga Czy ty autorze / autorko tego tematu masz choś trochę serca ? Czy myślisz, że wołanie o eutanazję jest prawdziwe ? Ty chciałałabyś/ chiałbyś umrzeć na tzw. "zawołanie" innych ? Idę o zakład 1000 na 1000, że NIE :)

Gość 73671238123
co mi zostało? - ale na jakie zawołanie, o czym ty bredzisz za przeproszeniem? Człowiek w takim stanie nie chce nic innego, o niczym innym nie marzy, jak tylko zeby to cierpienie się skończyło! Zrób eksperyment, przywiaż się do łózka i leż nieruchomo choc w tydzień, niech ci ktoś podaje jedzenie, ale nie wstawaj nawet siku, Będziesz wyc

Gość zawiedziony1410
czy wszyscy przeciwnicy eutanazji są takimi idiotami czy po prostu nie wiedzą na czym polega eutanazja?

Gość Tdgtma
A ty masz serce?zdrowa pelna zycia osobo?!nie masz

Gość 73671238123
mi się zdaje że to skrajny brak wyobrazni, jak kiedyś musiałam lezec długo w ciaży, i mimo że co dzień trochę wstawałam i nawet pochodziłam, no i nie byłam sparalizowana wcale, to i tak było wystarczająco straszne przezycie, ze mam silne leki do teraz przed np. staroscią Jak ktoś nie ma za dużo wyobrazni to polecam super film: "W stronę morza"

Gość zawiedziony1410
jeśli chodzi o prawdziwość wołania o śmierć to na czym opierasz się wątpiąc w to? są ludzie którzy popełniają samobójstwa z błahych powodów w porównaniu z wizją spędzenia reszty życia jako przykute do łóżka cierpiące, bezwładne ciało.

Gość wheidf
to czy chcemy żyć zależy tylko od chemicznego stanu naszego mózgu. jakoś osoby z depresją mogą chodzić a nawet biegać dowolnie a jednak nie przeszkadza im to się zabijać więc już się tak nie plujcie. :)

Gość Tdgtma
Ty wiesz lepiej od niego ze on chce zyc No prosze

Gość 73671238123
Mam nadzieję, że chociaz mu dadza jakieś strasznie silne pstchotropy ze bedzie w ogóle nieswiadomo co sie dzieje, chyba to jedyny warunek zeby wytrzymac coś takiego- lezec w ogóle bez swiadomosci

Gość Tdgtma
Ta dadza juz to widze,kurde strach znalezc sie w takiej sytuacij i czekac na smierc latami

Gość pałek
też bym odmówił na ich miejscu

Gość Tdgtma
To bylbys sadysta

Gość 73671238123
ja myslę, że to są chyba faktycznie sadyzci, to moze powinien siepostarac i jakiś azyl polityczny, i w holandii moze by się zlitowali

Gość pałek
na wolalbym zyc tylko mrugajac niz nie zyc wogóle

Gość 73671238123
a co jest najzabawniejsze- to katole nie mają absolutnego zakazu kary smierci, tylko jest powiedziane, że moze byc jesli nic nie da sie innego wymyslic

Gość 73671238123
pałek- gwarantuje ci ze nie wolałbys

Gość Tdgtma
To lez i mrugaj ile wytrzymasz az sie znudzi?

Gość pałek
nie chce mi sie, wole zyc normalnie. ale jakby bylo do wyboru to lepiej zyc niz nie!!!

Gość Tdgtma
a mama zmienialaby pampersy jak za mlodu albo zona bo ma byc za wszelka cene