Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorotimdfk

Po ilu latach małżeństwa zaczeło wam się nudzić i chcieliśćie zdradzić???

Polecane posty

Po ilu latach małżeństwa zaczeło wam się nudzić i chcieliśćie zdradzić??? i czym to było spowodowane?

Gość gasfd
po 8 latach zaczał pić olewać mnie i stawiac kolegów ponad moje potrzeby

Gość tomecetylko
u mnie juz po rpku to byla fikcja.. ale ciagnelam do 3l beszensu.. brak sexu brak dzieci brak mieszkania :(

zdradzić to może nie, ale po 7 latach kompletnie przestał mnie adorować, mówić mi że ładnie wyglądam, dawać kwiatki, starać się o mnie czasem czuję się jak AGD z funkcją sex ( na szczęście jest go dość i dobry) Potrzebuję się czuć tą naj,naj... a nie tylko potrzebna I szczerze mam ochotę na filtry i innymi... I może to też zdrada

jestem 1,5 roku po ślubie i zaczynam się zastanawiać czy dobrze zrobiłam że wyszłam za mąż..nie chciałabym być zdradzona, mój mąż też napewno nie, ale cały czas myśle że któreś z nas może się do tego posunąć po jakimś czasie...

Gość bhbgf
to po co bierzecie ślub? Ślub biorą odpowiedzialne osoby które wiedzą że partner jest ich jednym na całe życie a nie jak za parę lat się znudzi to myślą jak by tu ktoś inny was posuwał. Głupie idiotki miłość i wierność mówi to wam coś? Albo najpierw zacznijcie się puszczać a jak już to wam się znudzi to bierzcie ślub. Cipy swedza was chyba!

Gość atanazy_k
Wcale, jak śpiewa Sojka, "przyzwoitość to waluta"

Gość pan na wlosciachh
po 7 latach, chciałem....

Gość kaśka_kaśka_kaśka
Ja niestety już na weselu zrobiłam loda jednemu gościowi, a do zdrady doszło po miesiącu - pojechał w delegację, poszłam na party, wypiłam trochę i nadstawiłam się po pijaku..... Mój mąż nic nie wie - udaję że mnie te sprawy w ogóle mnie nie interesują i jest to skuteczne. A w łóżku nawet nam się układa - ale wszystko w życiu wymaga urozmaicenia...

Gość pan na wlosciachh
kaska a potem....po miesciacu zdrada a dalej? i jak dlugo jestes po slubie?

Gość aska80003445
ja to juz po pol roku bylam pewna ze to pomylka.. problrmy brak kasy frustracje na maksa... zabuly nasz zwiazek i kazdy poszeedl w swa strone