Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska niezapominajka

Panowie pytanie do Was--->proszę o radę

Polecane posty

Jaki sposób okazania zainteresowania przez kobietę, byłby dla Was miły i spowodowałby, że urosłaby w waszych oczach? Jesteście facetem w wieku 31 lat, przystojnym, wykształconym, na poziomie, ale nie wykluczone, że macie dziewczynę:/ Ową kobietę natomiast kojarzycie z widzenia. Dziękuję za szczere wypowiedzi :)

dodam, że znam Jego tożsamość, wiem gdzie pracuje i nawet mam Jego telefon. Tylko te wszystkie sposoby kontaktu typu sms, fb itp wydają mi się dziecinne... Tez tak uważacie?

Gość Konwalia c
Może i dziecinne,ale jeśli ci zależy...

Oj zależy... Od 9 miesięcy kocham się w nim platonicznie:) a dzisiaj stał się przełom pt poznania Jego nazwiska - i poleciało, wiem gdzie mieszka, pracuje itp. To jest gość z najwyższej półki i nie chce się ośmieszyć... Wiem, że najlepiej byłoby po prostu mu o tym powiedzieć wprost - ale jestem strasznie nieśmiałą (choć atrakcyjną) kobieta i wcześniej chyba padłabym na zwał:/

Gość wózalboprzewóz
osobiscie ucieszylbym si enp z papierowego listu :)

Gość a kogo obchodzi co jest
" że macie dziewczynę:/" czyli jak mamy dziewczynę to każda dupa co będzie się do nas ślinić wyjdzie w naszych oczach to łatwą, żałosną, desperatkę :D:D:D

Gość smutna od zawsze
jeżeli ma dziewczynę daj spokój sobie i jemu zasada "nie spotykać się z zajętymi" nadal obowiązuje czy to już przeżytek

nie wiemc zy ma dziewczynę, ale mogę się domyślać - że tak, bo taki facet po prostu nie mógłby być sam... Ale obserwuję jego zachowanie: nie rozgląda się na ulicy, jesli coś robi to jest tylko na tym skoncentrowany, raczej nie szuka nikogo. Ale jesli jest już okazja, że się widzimy, to zawsze kilka spojrzeń zostaje wymienionych... Czasem widz, jak obserwuje czy ja go obserwuję:) a potem szybko ucieka wzrokiem... Nie ma żdanych usmiechów itp, choć czasem to jest az dziwne, ze w roznych miejscach sie na siebie natykamy

Gość kobieta 45 latek
wypij sobie szklanke lodowatej wody a druga wylej sobie na głowe masz jakąś obsesje na punkcie faceta, który nie ma wobec ciebie żadnych zamiarów i zachowuje sie najnormalniej na świecie kobieta jak chce to sobie wszystko wmówi i zobaczy nawet to czego nie ma ... echh

Pytanie brzmi trochę inaczej i jest skierowane do nieco innej grupy czytelników...

Gość prawiczki mają racjcęęęęęęę
jak się podobasz lasce to zrobi wszystko, stanie na głowie i wszystko sobie wytłumaczy. Jak się nie podobasz to podrywanie nie ma sensu bo i tak nic nie da. :classic_cool: