Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdasdsddasds

Po seksie zawsze jestem strasznie posiniaczona

Polecane posty

Gość sdasdsddasds

Przede wszystkim na udach, a teraz mam nawet kilka siniaków na pupie (jeden taki konkretny). Jestem jakaśmega delikatna? W trakcie nie czujębólu.

Gość sdasdsddasds
Może nie. :P Pytam zupełnie poważnie. Zastanawiam sięczy ktośteż tak ma?

Widocznie tak masz. Moją koleżankę wystarczy lekko pacnąć a już ma siniaka na pół uda. Taka natura wasza :P

Gość sdasdsddasds
Kiedyś jego matka zapytała mnie (zupełnie poważnie), czy on mnie bije :D (miałam siniaki nawet na ramionach)

Gość wiezienna diva
miałam identycznie kolana, ręce ale najgorzej było dekold ramiona piersi. Wstyd mi było chodzić po ulicy a było ciepło i sie rzucały w oczy te siniaki. Rzeczywiście seks był wtedy bardzo ostry :) może aż za bardzo. A teraz tez sie zdarzaja drazni mnie to.

Gość sdasdsddasds
Ale u mnie nie ma ostrego seksu, jest zupełnie normalnie.

Gość thfghghgh
ja kiedyś miałam na wewnętrznej stronie ud siniaki bo mnie ocierały kości mojego faceta podczas pozycji klasycznej

Gość sdasdsddasds
Dominik, może ty siędupczysz, ja nie. :P Poza tym po co ci ta wiedza? Mam 22 lata i pierwszego faceta.

Skoro to twój pierwszy facet to nie masz porównania, nie wiesz czy on cię rucha normalnie. Może ci się tylko tak wydaje, a naprawdę rżnie cię jak szmate.

Gość sdasdsddasds
Czyżbyśbył zakompleksionym prawikiem? Nawet po pierwszym razie kiedy prosiłam, żeby był delikatny (i był, a seks wtedy był bardzo udany ku mojemu zdziwieniu), to miałam siniaki na wewnętrznej stronie ud.

Gość sdasdsddasds
Tak, z 100 murzynami. Dobra odpowiedź?

Gość sdasdsddasds
:) Ja najbardziej ze wszystkich!

Gość taknapoważnie.....
Pewnie bardzo łatwo pękają Ci te najmniejsze naczynka krwionośne. Siniak to nic innego, jak mikrowylewy. Są leki, które poprawiają kondycję tych naczynek. Najczęściej stosuje się ten najnormalniejszy rutinoscorbin. Myślę, że jedna wizyta u lekarza i zasygnalizowanie problemu załatwi sprawę i jeżeli się wstydzisz, to nie musisz wcale mówić, że to po seksie - ot po prostu mocniejszy uścisk, czy lekkie uderzenia skutkują u Ciebie siniakami. A jeżeli lekarz będzie chciał te siniaki obejrzeć to też nic takiego - seks to jak najbardziej ludzka rzecz.