Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miśka ****

siema z rana

Polecane posty

Haha no moze gowno u cb u mnie nie :-P Nikt ci nie kazal tu pisac haha mam kilka topikow i na nich pisze (no ten taki z dupy tylko wziety) co tam u was haha... Wiec raczej nie zasmiecam tym kafee :-P Zreszta moge pisac co chce

Gość kaghmnrd
miśka a ty wiesz co się dzieje dookoła ciebie tak w ogóle ? kto odwiedził nasz kraj w ostatnich dniach np.?

Y na kafe bywam poznym wieczorem zazwyczaj wiec w dzien korzystam z zycia realnego Nie nke wiem oswiec mnie hah . Sa wakacje !

Gość kaghmnrd
a ja własnie pytam o zycie realne ,o fakty które maja miejsce ,a ty zyjesz tylko głupotami jak widzę i nawet nie wiesz co się dzieje ,wakacje sie skończą i wrócisz do 1 gimnazjum tak samo zielona jak wyszłaś

Wiesz dla mnie glupota nie jest moj chlopak czy przyaciele Nie interesuje mnie polityka ... I nie chodze dawno do gim. A teraz wyjdz :-P

Gość kaghmnrd
twój chłopak to pewnie zdegenerowany cygan z patologicznej dzielnicy gorzowa,który wmawia ci ze sex to naturalna rzecz w tym wieku

No ciekawe ciekawe po czym niby to wnioskujesz? Rozsmieszasz mnie ze nie moge haha widze ze czytales moj topik skoro wiesz ze z gorzowa

No ciekawe ciekawe po czym niby to wnioskujesz? Rozsmieszasz mnie ze nie moge haha widze ze czytales moj topik skoro wiesz ze z gorzowa

Prawda jest taka ze nic nie wiesz o mnie ani o nim wiec nie pierdol ps moze nie doczytales ale mam 17 lat o swoj rozum

Gość kaghmnrd
miśka idż sie wyśpij i poczytaj sobie akademie pana kleksa