Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klfrefrefrlefrefe

Głupio sie zachowałam?

Polecane posty

Gość klfrefrefrlefrefe

spotykam sie z pewnym facetem 2,5 miesiaca. 2 razy sie kochaliśmy. Odwaznie rozmawiamy i widzieliśmy sie nago wiec jak mnie wczoraj poprosił żebym mu wysłała rozebrane zdjecia to nie zaprostestowałam bodlaczego nie no i obiecałam mu ,ze wysle przed snem ale wczoraj mi nie działal net o czym mu napisałam wiec obiecałam wysłac mmsem , ktory tez sie nie chcialwysłać :( napisałam mu o tym dopiero dzisiaj rano ,ze nie te fotki mi sie nie wysłaly nie wiem czemu,ale wieczorkiem po pracy mysle ,ze mi sie uda wysłac czy mailem czy mmsem. i napisałam ,ze sie zbieram do pracy chociaz mi sie nie chce i napisałam ,, caluski" na koncu. nie chcialam wyjsc na niesłowna bo juz pare raze wczesniej niie dotrzymałam roznych obietnic .. czy nie potrzebnie mu sie tlumaczyłam z tego?

Gość ładna pani
nie no tłumaczenie jest potrzebne ale po co masz wysyłać jemu możesz od razu na kafe wstawić

Gość klfrefrefrlefrefe
takie ,, o ja pierdole" nic nie wnosi wiec moze napisz cos konkretnego ..

Gość hugososs
o japierdole i ja pierdole to się w pale nie mieści

To jest skandal ze sie nie tlumaczysz za kare wyslij jeszcze nage fotki twojej siostry ,mama, no i oczywiscie babci,bo inaczej to czarno to widze.

Gość szatryna
oprzeproś go i ssij mu jaja może ci przebaczy suko nic nie warta

Gość klfrefrefrlefrefe
co sie w pale nie miesci? jak nie macie nic do napisania co ma zwiazek z tematem tylko głupie komentarze prawiczków w stylu ,, o ja pierdole" to lepiej nic nie piszcie

Gość powiem i ja ........
znasz faceta zaledwie 2,5 miesiąca a już chcesz mu wysyłać swoje nagie fotki ?....Ty to normalna jesteś ?....ufasz mu na tyle żeby to zrobić ?...a skąd wiesz co on z tymi fotkami zrobi w przyszłości ?.....czy nie staniesz się gwiazdą netu ...i nie ma tutaj znaczenia że sex już był dziewczyno zastanów się

Gość klfrefrefrlefrefe
powiem i ja- a nie przyszło ci do głowy ,ze nie wysle mu tych zdjec z moja twarza tylko pewne cześci ciała? wiec ciekawe jak mam zostac ta gwiazda netu ... akurat tego sie nie boje bo nie ma takiej mozliwosci

Gość no dokładnie tak jak mówisz
Pytanie mam: czy na tych zdjęciach będzie też twoja twarz?

Gość klfrefrefrlefrefe
Nie, nie bedzie mojej twarzy taka głupia nie jestem... a po co by miał wstawiac do netu zdjecia moich czesci ciała bez twarzy? tak samo by mógł znaleźć jakieś w necie i podpisać moim nazwiskiem...

Ja bym nie wysylala sukinsynowi zadnych zdjec. Znam ten zdjeciowy typ i uwazam ze to sa goowo warci podrywacze internetowi ( i pewnie wlasnie przez neta go poznalas), ualeznieni od cyberseksu, unikajacy odpowiedzialnosci w realnym swiecie.Pewnie juz takich zdjec ma 10 000. Wez go olej bo nie warto na niego tracic czasu. Takie moje zdanie.

Gość ghkhgkjh
ile masz lat autorko??? pokolenie debilek sie rodzi...

Gość powiem i ja ........
skoro nie będzie widać twarzy to inna bajka ale i tak uważam że wysyłanie sobie takich fotek jak dla mnie jest niedojrzałą dziecinadą i facet nie powinien Cię o to prosić ale zrobisz jak będziesz uważała a co do tłumaczenia się ....cóż jeśli obiecałaś a tego nie zrobiłaś należało się usprawiedliwić

Gość klfrefrefrlefrefe
w realu sie poznaliśmy , nie w necie

Gość klfrefrefrlefrefe
no własnie tak sobie pomyslałam ,ze z jednej strony może głupio sie tlumaczyć z takiej rzeczy ,ale z drugiej jesli on na te zdjecia wczoraj czekał wieczorem ,a ja obiecałam to tez troche dziwnie ...

Gość klfrefrefrlefrefe
up

Gość klfrefrefrlefrefe
nie ma :P

Gość klfrefrefrlefrefe
up

Gość wojteksexbi
żal