Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiasi16

chce zostac konsultantka Avon wypełniłam formularz i nic:(

Polecane posty

Gość Asiasi16

Witajcie.chciałabym zostac konsultantka Avonu wypełniłam formularz i mieli oddzwonic i nic długo sie czeka na telefon od avon??ktos moze mi pomoc?prosze o rady co robic??

Gość Asiasi16
jestu ktos kto mogłby mi pomoc!!!!!

hej napisz na ogólnym, ja zamaiwam u babki i mam 40 % znizki, gdybym była konsultantka to bym Cie zapisła jestes z duzegomiasta, jak tak to idz do Centrum Obsługi onsultantek

Gość lenina
Witam! A może zdecydujesz się aby zostać konsultantką polskiej firmy kosmetycznej mariza? Nie jest tak znana jak avon, ale nie ma jeszcze wiele konsultantek, więc kosmetyki bardzo dobrze się sprzedają. A ich zaletami są bardzo dobra jakość i bardzo atrakcyjna cena. Polecam! Rejestracja jest zupełnie darmowa. Wchodzisz na stronę, rejestrujesz się i już...za chwilę dostajesz e-mail z loginem i hasłem do strony i jesteś konsultantką. Jeśli zarejestrujesz się na stronie www.grazia.klubmariza.pl będziesz moją podopieczną, a ja poprowadzę cie dalej krok po kroku i udzielę wszelkiej możliwej pomocy oraz udzielę odpowiedzi na wszelkie nurtujące cię pytania :) Pozdrawiam Grażyna gg3986044 aromaty@spoko.pl

Gość Sylfiusz
Jestem Liderem Zespołu w firmie Avon od 5 lat, chętnie wprowadzę Cię w świat naszych kosmetyków. Napisz na maila sylwia_kwiat@op.pl. Pozdrawiam- Sylwia

Gość Nienia87
Zostań konsultantką Mariza Kupuj dla siebie taniej, zarabiaj, twórz własny dochodowy biznes. Jako konsultant masz przyznany rabat podstawowy 30% na zakup wszystkich kosmetyków firmy Mariza, bez względu na wielkość składanych zamówień. Zamówienia są realizowane już od 1 zł. Nie jesteś zobligowany do składania comiesięcznych zamówień - to Ty decydujesz kiedy i za ile zamawiasz.Dołącz do grona konsultantów w polskiej firmie kosmetycznej. TWÓRZ WŁASNY BIZNES Przedstaw możliwości zarabiania innym, zaproś ich do klubu Mariza, będziesz otrzymywać dodatkowe bonifikaty od obrotu twojej grupy konsultantów 5-17%, nagrody pieniężne. Niczym nie ryzykujesz więc dołącz do nas już dziś ! Rejestracja bez opłaty wstępnej i obowiązku wykupienia pakietu startowego :). Pozdrawiam Kontakt: Teresa Skóra gg: 4819962 http://marizakosmetyki.blogspot.com/

Gość aga_avon@op.pl
WITAM, JESTEM LIDEREM ZESPOŁU AVON I PROWADZE ZAPISY . JESLI CHCESZ ZOSTAĆ KONSULTANTKĄ TO NAPISZ DO MNIE -ZAPISZE CIE aga_avon@op.pl gg 2845337 510 265 981 pozdrawiam Aga

Gość edka290
Witam:) może chciałabyś zostać konsultantką firmy Mariza?? Mają tanie kosmetyki, zarabiasz 30% od każdego produktu, nie ma wkładu własnego więc nic nie tracisz, a tylko możesz zyskać. Jakbyś była zainteresowana to pisz na maila lub edka29@wp.pl na gg 44489177 odpowiem na wszystkie Twoje pytania. Pozdrawiam serdecznie.

Gość monickrk
witam jestem Liderem w firmie Avon, obecnie zapisuję osoby z całej polski u mnie można liczyć na wsparcie i pomoc! Dla każdej osoby zapisanej u mnie kosmetyk, zestaw kosmetyków lub perfum GRATIS! To samo tyczy się osoby, która poleci mi kogoś na konsultanta/kę monica.m@op.pl

Gość Aneta1988_@op.pl
Zostań Konsultantką Avon w Katalogu 16/2012 i odbierz Wodę toaletową City Rush za 1 zł ! - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty aż 6 Katalogów po spełnieniu warunków ! Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. aneta1988_@op.pl

Gość magcola
Ja pracuje dla firmy colway i jestem bardzo zadowolona. Sprzedaja oni czysty kolagen naturalny i kosmetyki na bazie kolagenu. colway.net.pl jakbys chciala moge Ci pomoc zaczac. Moj e-mail leonda1@wp.pl chcialam zaznaczy, ze takiego produktu nie kupisz w drogerii a jest rewelacyjny Poczytaj na internecie i daj znac co o tym sadzisz. Magda

Gość Aneta1988_
Zostań Konsultantką Avon w Katalogu 16/2012 i odbierz Wodę toaletową City Rush za 1 zł ! - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty aż 6 Katalogów po spełnieniu warunków ! Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. aneta1988_@op.pl Działam na terenie Całej Polski :)

Gość teraz się nie da zarobić
taki plus ,że masz kosmetyki taniej albo za darmo ale teraz jest tyle konsultantek avon ,że nie ma szans na zarobienie konkretnych pieniędzy

Gość konsultantkaavonpoznan
Trochę to może potrwać, bo tu chodzi o to, żeby jakaś liderka się Tobą zajęła. Na pewno dostaniesz numer referencyjny, ale nie wiem kiedy - czy jak znajdzie się dla Ciebie liderka, czy kwestia kilku godzin po wysłaniu formularza.. cierpliwości, na pewno zadzwonią ;) Z jakiego miasta jesteś? Pozdrawiam.

Gość lenina
Dlatego też zapraszam do polskiej firmy Mariza. Kosmetyki super, a przy tym niedrogie..! No i podstawa...nie ma jeszcze wielu konsultantek...niewielka konkurencja..:) Klientki z niecierpliwością dopytują o nowe katalogi i nie ma problemu z uzbieraniem przyzwoitego zamówienia...:) Każdą osobę, która przystąpi do mojej grupy poprowadzę "za rękę" dosłownie... Odpowiem na każde nurtujące pytanie... Zapraszam serdecznie: www.grazia.klubmariza.pl gg 3986044 Pozdrawiam:)

Gość Aneta1988_
Zostań Konsultantką Avon w Katalogu 16/2012 i odbierz Wodę toaletową City Rush za 1 zł ! - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty aż 6 Katalogów po spełnieniu warunków ! Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. aneta1988_@op.pl Działam na terenie Całej Polski

Gość monisiaaakkk
Konsultantka Firmy Avon - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty przez 6 Katalogów po spełnieniu warunków ! Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. Kontakt: monika-adamska22@wp.pl Tel. 516 317 046 GG: 43906783

Gość lesia254
Zapraszam do polskiej firmy FM.rejestracja za darmo,b.dobre perfumy kosmetyki ,środki czystości, itd. podaję str.do rejestracji .. .http://rejestracja.perfumy.fm/ podaję . nr.sponsora PL 669936 jeżeli się zdecydujesz zadzwoń 694954933 Wchodzisz na stronę, rejestrujesz się i już...za chwilę dostajesz e-mail z loginem i hasłem do strony, wchodzisz na sklep i zamawiasz po cenie producenta i jesteś konsultantką. Dostajesz katalogi z cenami detalicznymi i tak odsprzedajesz a zysk 30-% i więcej jest twój.Więcej dowiesz się z materiałów ,które dostaniesz. Jeśli liczy się dla Ciebie produkt, który kupujesz, a nie jego oprawa, perfumy FM są przeznaczone właśnie dla Ciebie. Ekskluzywne zapachy, tworzone z najlepszych składników, 161 perfum inspirowane oryginalnymi nutami zapachowymi znanych marek , kosmetyka kolorowa mineralna , chemia gospodarcza , oferować usługi operatora telefonii komórkowej. ubrane w pełne prostoty, ujednolicone opakowania, decydują o tym, że nasze perfumy łączą w sobie dobrą jakość, a jednocześnie atrakcyjną cenę. Wieloskładnikowa kompozycja, wysokie naperfumowanie, a jednocześnie maksymalne uproszczona droga produktu do jego odbiorcy powoduje, że ich cena jest odpowiednia dla każdego nas.

Gość avonkasia
Zapraszam chętne osoby do współpracy z Avon Jestem Liderem, zapraszam na moją stronę http://avon-wroclaw.pl.tl LUBISZ KOSMETYKI AVON!!! CHCESZ ZAROBIĆ DODATKOWE PIENIĄDZE i PŁACIĆ MNIEJ ZA KOSMETYKI !!! JEST NA TO PROSTY SPOSÓB: ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ - KONSULTANTEM AVON JUŻ DZIŚ !!! Jeżeli jesteś osobą aktywną, lubiącą kontakt z ludźmi,wychowujesz dziecko i masz tylko część dnia wolnego od innych zajęć,lubisz niezależność i nienormowany czas pracy,chcesz wreszcie dobrze zarabiać lub jesteś osobą samotną i kontakt z ludźmi jest dla Ciebie rzeczą bardzo istotną,warto zastanowić się nad podjęciem pracy jako konsultant firmy AVON. Poznaj korzyści płynące ze sprzedaży kosmetyków: - Zarabiaj na sprzedaży kosmetyków (do 40%), -kupuj kosmetyki dla siebie taniej - Brak minimalnej kwoty zamówienia, - brak kar za nie złożenie zamówienia - Odroczony termin płatności za kosmetyki do 14 dni. PAMIĘTAJ!!! Dla Nowych Konsultantów SUPER PREZENTY!!! Ponadto zaproś znajomych do współpracy a dodatkowo otrzymasz PREZENT Nic nie ryzykujesz a możesz tylko ZYSKAĆ!!! Jak zostać konsultantką! To proste! lub napisz: avonkasia@go2.pl Chętnie udzielę Ci dodatkowych informacji

Gość Aneta1988__
Zostań Konsultantką Avon w Katalogu 03/2013 i odbierz Wodę toaletową Sensuelle z pakietem próbek za 0,99 zł ! - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty przez 6 Katalogów po spełnieniu warunków ! Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. Kontakt: aneta1988_@op.pl

Gość AnnaGemini
Zapraszam każda chętna osobę z Wrocławia i okolic, ktora chciałaby zarobić dodatkowe pieniążki,miec o wiele tańsze dobre jakościowo kosmetyki i rożne graliśmy. Szukam nowych konsultantek lub klientek. Warto spróbować a rezygnacja możliwa w każdej chwili chociaz wątpię by ktos chciał rezygnować :) Prosze o kontakt. Wszystko wytlumacze. annalewowicka@gmail.com

Gość AnnaGemini
annalewowicka@gmail.com Bo wczesniej złe sie zapisał e mail adres :) ciekawa oferta dla nowych konsultantek. Zapraszam

Gość iyuou
wejdz tu : tanie dobre kosmetyki a jak szukasz dochodowej prACY AN IE 10 % zysku to napisz prywatna do tego pana to wszystko ci wytlumaczy ;) tablica.pl/oferty/uzytkownik/EzPD/

Gość ofijka
Napisz do mnie to Cie zapiszę czekam am84@o2.pl pozdrawiam

Gość lenina
Ja zapraszam do polskiej firmy Mariza. Kosmetyki super, a przy tym niedrogie..! No i podstawa...nie ma jeszcze wielu konsultantek...niewielka konkurencja.. Klientki z niecierpliwością dopytują o nowe katalogi :) Od samego początku dostajesz od firmy 30 % rabatu i jeszcze dodatkowo możesz otrzymać do 17 % bonifikaty :) Jeśli przystąpisz do mojej grupy wszystko wytłumaczę, pomogę, poprowadzę... Odpowiem na każde nurtujące pytanie... Zapraszam serdecznie: www.grazia.klubmariza.pl

Gość avonek-lider edyta
napisz do mnie edy.pod@wp.pl wpiszę każdego + prezent na start

Gość 2005as
Ja również zapraszam do Marizy . Kosmetyki idą na pniu . Jestem w szoku bo kupiłam na początek 10 katalogów i jestem dużo do przodu. Pierw moje sąsiadki . Wszystkie coś zamówiły . Koleżanki mojego syna też WOW zachwycone . chcesz spróbować tak jak ja to pisz lub dzwon 501660259lub gg 45951310

Gość Aneta1988__
Zostań Konsultantką Avon w Katalogu 04/2013 i odbierz Zegarek Vitale za 1 zł - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty przez 6 Katalogów po spełnieniu warunków ! Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. Kontakt: aneta1988_@op.pl Za podpisanie u mnie umowy PREZENT GRATIS !!

Gość Izka z Łodzi
ZARABIAJ Z AVON! Już prawie WIOSNA za oknem... A Ty pomyślałaś o sobie? Nie czekaj- już dziś zapisz się do Avon i zamawiaj produkty z rabatem oraz zgarniaj bonusowe kosmetyki! Tylko teraz za zamówienia woda ONLY IMAGINE w okazyjnej cenie!!! Marzysz o dodatkowym zarobku na wiosnę? Zarabiaj z AVON! Czekam na Twój telefon! IZA 661-832-199 albo e-mail kosmetyki.ik@gmail.com