Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiasi16

chce zostac konsultantka Avon wypełniłam formularz i nic:(

Polecane posty

Zapraszam do mnie na http://kosmetyki-asia.mamfirme.pl/ Możesz (w zakładce kontakt) skontaktować się ze mną. Jeśli masz jakieś pytania ja chętnie na nie odpowiem. To do niczego nie zobowiązuje, także zachęcam do zadawania pytań, wyjaśniania wątpliwości, współpracy lub po prostu zerknięcia na stronę :) Asia

Gość OFIJKA
Witam! Zapraszam na moja stronę www.avon-ekspert.pl Wypełnij tam formularz lub odezwij się do mnie bezpośrednio na adres am84@o2.pl podając mi swoje imię, adres mail i kod pocztowy. Odezwę się na 100%. Czekam na wszystkie chętne konsultantki :) Pozdrawiam

Gość ANIKA2222
ZAPRASZAM do obejrzenia katalogu i zamówienia u mnie lub zapisania się do firmy: MARIZA- http://www.mariza.com.pl/lub FM GROUP-www.perfumy.fmalbo doAROMA GROUP-www.anika2222.aromagroup.plGG-886124

Gość OFIJKA
SERDECZNIE ZAPRASZAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY DO AVON. BIEŻĄCY KATALOG I WIELE INNYCH NIEZBĘDNYCH INFORMACJI UZYSKACIE NA MOJEJ STRONIE INTERNETOWEJ LUB BEZPOŚREDNIO PROSZĘ PISAĆ DO MNIE . POZDRAWIAM I ZAPRASZAM am84@o2.pl www.avon-ekspert.pl

Gość OFIJKA
TERAZ PRZY ZAPISIE W KATALOGU nr 7 405 ZNIŻKI NA PIERWSZE ZAKUPY :) ZAPRASZAM www.avon-ekspert.pl

Gość gość
Zapraszam do AVON Składając swoje pierwsze zamówienie z katalogu nr 9 na min. 160zł otrzymasz nowość Avon perfumy instinct!!! HIT KATALOGU nr 9 więcej info: monika-adamska22@wp.pl

Gość Avon Liderka Kaśka
Witam, chcesz zostać konsultantką Avon? napisz do mnie: kaska649@wp.pl Co katalog super programy dla nowych konsultantek i tym samym świetne nagrody do zdobycia. Chcesz wiedzieć więcej? napisz do mnie!

Gość MaciekLP
Chcesz zostac konsultantka i zarabiac na sprzedazy nawet 26 zł na jednym produkcje ? Napisz do mnie na email: maciejwojciak2@gmail.com a przesle ci dalsze instrukcje. Gwarantuje szybki kontakt i pomoc kazdemu nie wazne czy dopiero zaczynasz czy juz masz doswiadczenie w sprzedazy

Gość gość
Witam. Chcesz zostać konsultantką AVON ? Zapraszam do współpracy dziewczyny z Wrocławia, Wołowa i okolic usmiech.gif . Gwarantuje swoją pomoc i wsparcie. Zapraszam do kontaktu e-mail.