Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta.32

mój chłopak ma dziewczynę

Polecane posty

Gość ja myśle, ze gościu tutaj
obie w chooooja robi i jednej i drugiej ciśnie kit na ich temat tobie posuwa gadki jak opisujesz, a tamtej pewnie naopowiadał, że sie od niego nie chcesz odczepic, że mu grozisz, że sobie coś zrobisz jak cie zostawi itd gostek prowadzi "jawne" podwójne życie, ma dwie laski do bzykania , a u ciebie jeszcze kase na dodatek obie naiwne i w nim zakochane i tak to sie buja, a że żadna nie ma odwagi kopnąć gnoma w dooope, bo liczy, ze to ją wybierze to sielanka trwa :)

A ja ci powiem Edyta, ze ty jestes z gruntu bardzo dobra osoba, czytam twoje wypowiedzi i nie ma w tobie cienia agresji, pomimo rozmowy z ta dziewczyna, calej sytuacji przejmujesz sie nawet tym, ze ona moze nie miec co jesc. Szacunek i przykro mi, ze znalazlas sie w takiej sytuacji ale tez wydaje mi sie ze ten chlopak wie, ze jestes osoba wrazliwa i zrobil sobie z ciebie troche ofiare. Nie zostawia sie kury znoszacej zlote jaja, a on ewidetnie jest niezaradny zyciowo (bez pracy:-( wiec przy tobie czuje sie bezpiecznie, wiec manipuluje ile moze. Gra na twoich uczuciach i emocjach, ale czy ty wiesz jaki jest na pewno uklad z tamta dziewczyna? co oni miedzy soba ustalili? co bedzie jak pojawi sie dziecko? on wezmie rozwod, taaaaa

niestety ale jesteś bardzo naiwna. On bierze z nią ślub bo tą z nia chce być. Od ciebie chce wyciągnąc jak najwięcej kasy.... Gdyby chciał być z tobą to owszem przyznałby sie do tego ze jest ojcem i płacił alimenty i nie brał z nia slubu... Pomyśl troche..... jesteś wykształcona z dobrą pracą, chodzi mu o kase.... a prawda jest taka że To z nią chce dzielić życie , ona się mu spodobała z nią się przespał i powinnaś odpuścić.A jak przyjdzie znowu - wyrzucić go za drzwi....

nie chce ciebie obrażać... tylko meżczyźni potrafią niesamowicie manipulować. Jesteś z pewnością fajną i mądrą dziewczyną... nie daj sie... Niech idzie do niej skoro chce brać ślub... przykro mi że nie ułożyło sie wam...

Największym DEBILIZMEM jest ślub z kobieta tylko dlatego że wpadła. To odpowiedzialność? Chyba raczej nieodpowiedzialność, niedojrzałość i głupota!

Gość arya
czytam czytam i oczom nie wierze....kopnij go w dupę i miej swoja godnosc...jeszcze kase mu dajesz nierobowi darmozjadowi pierdolonego , boze...ja juz bym go kijem przez szmate nie dotknela, nie pisz o milosci bo z jego strony do ciebie juz nie ma napewno ..koszmar..

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tu się coś "kupy" nie trzyma. Koleś pojechał na wycieczkę zagraniczną w marcu i poznał tam ubogą dziewczynę z sąsiedniego miasta, którą bzyknął i bla bla bla. Dobra dobra, ale co owa uboga dziewczyna robiła na zagranicznej wycieczce? Ja wiem, wycieczka nie musiała być jakaś bardzo droga, no ale skoro nie ma na jedzenia a ma na wycieczkę zagraniczną to coś tu się nie zgadza :P.

życze ci powodzenia:) nie daj mu się... on już nie będzie z Tobą... z pewnościa znajdziesz bardziej wartościowego faceta, nie dawaj mu żadnej kasy...

Gość LidiaNaNoDa
ja pierdole, co za nędzna imitacja faceta, to w ógle nie jest człowiek!!! co za gnój i skurwysyn!!!!! :o :o :o tak Cie skrzywdzil, ZDRADZIŁ i zamiast błagać na kolanach o wybaczenie, kajać się i odejść z opuszczoną głową jeszcze MA CZELNOŚĆ prosić Cię o pomoc?!??!?!?! W życiu nie słyszałam o bardziej idiotycznej sytuacji, ani o gorszym dupku... jeszcze się zastanwiasz co robić :( :( :( STUKNIJ SIĘ W CZOŁO! Też mam zamożnych rodziców, też zarabiam sporo i też CZASAMI zdarza mi się kupić coś drogiego mojemu facetowi, zabrać go na wakacje itd. ale on zawsze stara się rewanzować! Sam też pracuje i nigdy nie było sytuacji, żeby prosił mnie o kase!!!! :o :o :o chociaż ma dużo mniej :o Nie szanujesz się, przykro mi to stwierdzić, ale ani trochę się nie szanujesz. Robisz za skarbonkę :o Jemu jest tak po prostu wygodnie, jesteś źródłem jego utrzymania i on tylko dlatego nie chce Cie stracić :o Jest patologicznym gnojem i musisz z nim urwać kontakt, KONIECZNIE. Jezu, słuchaj swoich rodziców, pamiętaj że oni chcą dla Ciebie zawsze jak najlepiej i w tym przypadku mają 100% racji!!!!

Gość uświadom to sobie
Ty go kochasz, ale on Ciebie nie. Szanuj się i pogoń dziada

Jestes bardzo dobra osoba. Podziwiam Cie ale i jest mi Ciebie szkoda. Jedyne co moge Ci powiedziec jeszcze to POGON DZIADA!!!! Ten facet to dno! Zobaczysz ze ktos Cie wreszcie doceni za Twoje dobre serce.