Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bart Simson to nie ja

nieśmiały chłopak - jak mam poznać miłość swojego życia

Polecane posty

jestem w wieku studenckim, nie jestem duszą towarzystwa, przebojowym ziomkiem ale tez nie jestem jakimś mrukiem, który zawsze siedzi sam... mam sporo koleżanek, ale dla wszystkich jestem tylko kolegą/kumplem. podobno jestem dość przystojny, jestem wysoki, mam sporo zalet nawet (wady też oczywiście ale staram się wyeliminować) a chciałbym wreszcie poznać dziewczynę z którą będę w związku. macie jakieś rady dla mnie na początek? nie jestem jakimś desperatem, ale w przyszłe wakacje chciałbym wyjechać na urlop już z dziewczyną a nie z kumplami

heh nie lubię jak ktoś szuka miłości na siłę... samo przyjdzie na pewno kogoś poznasz.. nie ma co się załamywać bo jestes młody ... Nic na siłe ! ;d

Gość samo przyjdzie jak się
jest laską z cycami i ładna twarzą do której kolesie ustawiają się w kolejce. Nieśmiały typek to do którego żadna nie startuje to może zostać najwyżej 36 letnim prawiczkiem z kafeterii :classic_cool:

36 letni prawiczek hymm.. to nie taka zła przyszłość :) hehhe

Gość meskie sumienie
zmień kryteria, sam piszesz że jestes pierdołą więc zacznij szukać nie wśród fajnych i seksownych lasek tylko wsród takich jak Ty ... zacznij od biblioteki

w wakacje nikt nie siedzi w bibliotece, nawet ja... (chyba że ktoś magisterkę/licencjat musi pisać)

Gość meskie sumienie
no widzisz, jednak ktoś może siedziec, za chwilę zaczyna się sesja poprawkowa

Gość Pomarańczowa Wariatka
Ja zawsze miałam mało znajomych i ogólnie nikt mnie nie podrywał (chociaż w mojej ocenie nie jestem brzydka, a przeciętna..) Ale poznałam mojego chlopaka przez internet (nie przez portale typu sympatie, ani czaty) i jakos to sie ciagnie już 5 lat i dobrze nam razem :) Do tego mamy podobny pogląd na życie. Więc czasami internet jest receptą.

A czy samo przyjdzie.. No nie wiem. Mnie np. nigdy żaden facet nie zaproponował tak po prostu kawy, czy herbaty, jakiejs randki. Mam dużo znajomych płci męskiej i dla nich wszystkich jestem tylko kumpelą- świetną przyjaciółka do pogadania, omówienia spraw, żartów, wygłupów... Nigdy nie widzieli we mnie sexownej kandydatki na dziewczyne. I tak jest zawsze jak poznaje nowego faceta- zawsze trafiam do szufladki "doskonała koleżanka", nigdy nie próbują mnie zarywać.

heh wszyscy tak płaczą że chcą miec kogoś a ja w końcu się ciesze że się uwolniłam...

Decoy No bo pewnie to był toksyczny zwiazek i wyniszczał cie psychicznie :)

Pomarańczowa Wariatka heh a ja widzę, że ktoś ma tutaj gorszy dzień :)

Pomarańczowa Wariatka W przeciwieństwie co do niektórych to nie płacze że nikt mnie obcy na kawe czy na randke mnie nigdy nie zaprosił bo mam duże powodzenie i moge wybierać więc ciesz się że złapałaś pierwszego lepszego :)

Gość goska 25
niesmialosc cie skresla, no chyba, ze poszukasz wsrod samotnych matek pelno teraz takich Albo wieczny prawiczek

Gość goska 25
a w ogole, niesmialy I spokojny to jest ostatni sort faceta dla desperatek

Gość goska 25
robie sobie kupkę do ryja:)

Oh, pierwszego to tak, ale czy jest gorszy od innych? Nie sądze, gdyby mi sie nie podobał i nie przedstawiał takiego poglądu na życie jaki ja mam nie bylabym z nim. ;) Ale te z wiekszym powodzeniem to zawsze muszą sie wywyższać... Mój chłopak mógłby byc z każdą niemalże dziewczyną, bo jest świetny, inteligentny i dobrze zbudowany przy okazji, bo jedna z jego pasji jest sport. To taki fart, że zwrócił uwage akurat na mnie, kiedy ci bardziej przecietni faceci nie zwracali ;) Po prostu dla mojego w dużej części liczyło się to co w głowie, a nie na sobie. ;p Nie patrzył powierzchownie jak większość ludzi. To wszystko. Otwarcie mowi o tym, że wiekszosć kobiet jest po prostu durna i ma racje. Sama znam dużo takich lasek co to rozmowe można tylko o kosmetykach pociągnąć... Ale żeby cos wiecej to już nie licz :D Zresztą, z tego względu wiekszość moich znajomych to właśnie są faceci. A zazdrość to brzydka cecha, to, że komuś się udało, to nie trzeba zaraz cisnąć że pierwszy lepszy i inne dyrdymały. Jedna ma 10 i żaden nie jest wart uwagi, a inna trafi 1 i ten jeden jest wyjątkowy.

Ja nie sądze że mi się w życiu nie udało jestem całkiem zadowolona :) Takich facetów jak opisany przez ciebie moge mieć pełno ale nie chcę bo po 4 latach zwiazku chce odpocząć a rozstałam się z facetem tylko dlatego że kilometry nas dzieliły przez studia a nie dlatego że był taki czy taki :)

Akurat o moim byłym moge powiedzieć same dobre rzeczy bo to wyjątkowy facet.

No to twoja sprawa, że sie rozstałaś. Skoro uważacie, że tak lepiej, to okej. Ludzie podejmują decyzje takie, jakie uwazają za dobre :) I skoro lubisz zmieniac faceta co 4 lata, albo czesciej bo potrzebujesz zmiany, albo cokolwiek to ja tego nie jade- twój pogląd na życie. Ja zawsze chciałam stalego zwiazku, mam stały zwiazek, też jestem zadowolona. Co 4 lata nowego gościa bym nie chciała, bo po prostu cenie sobie dlugie znajomości, przyjaciol jak mam, też mam od kilku ładnych lat i nie wymieniam ich co 3 lata na nowych :P

A to że mozesz powiedzieć tyle milych rzeczy o swoim bylym to świetnie :) Przynajmniej nie traciłaś czasu przy nieciekawej osobie.

Gość Przegrałeś życie a wiesz
dlaczego? Bo jesteś nieśmiały i raczej sam nie zagadasz a kobiety jak wiadomo same nic nie zrobią oczekują, że wszystko zrobi facet.

Gość Przegrałeś życie a wiesz
prawdopodobnie też jesteś tzw. porządnym facetem więc tym bardziej jesteś skreślony. Porządny, spokojny, odpowiedzialny, nieśmiały, to są dziś wady wręcz skreślające z życia.

A co ma do tego zmiana ludzie potrzebują bliskości i swojgo towarzystwa prawie codziennie a jak ktoś kogoś widzi co 2 tyg to nie zbyt fajnie. Moje uczucia zabiła tęsknota i zazdrość. Nie jestem jakąś idiotką która po paru latach znajomości potraktuje kogoś jak gówno...

Zazdrość to akurat nie jest dobra cecha, trzeba sie nauczyć ufać sobie :)

A w ogóle czysta ciekawość- co studiujesz?

Gość gość
musisz isc na dyskoteke poderwac moze postawic drinka zagadac i potanczyc spytaj sie czym sie interesuje co lubi, moze kup kwiaty spraw prezent mały napewno ci sie uda. Życze powodzenia

Gość gość
Wybacz, synu, ale ja już niejednokrotnie się przekonałem, że jeśli musisz się pytać o totalne podstawy czegokolwiek to masz kompletny brak ambicji. Gdybyś naprawdę czegoś chciał sam byś znalazł informacje, poobserwował i podomyślał się.