Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAyix

Opinie Casting-online

Polecane posty

Gość JAyix

Witam, ok miesiąc temu dodałem 2 zdjęcia na stronę http://castingonline.pl/ Dzisiaj zadzwoniła do mnie pani w sprawie profesjonalnej sesji zdjęciowej...moje zdjęcia maja zostać potem wysłane do reżysera reklamy odzieży sportowej. I tutaj moje pytanie, warto? Ile taka sesja kosztuje?

Gość malwinka45
Witam Tak warto, inwestycja 250-350 zł zwraca się bardzo szybko. A dodatkowo można zaistnieć na szklanym ekranie Rola statysty czy coś więcej daje dużo frajdy, grałam ostatnio kilka dni w Komisarzu Alexie super przygoda i zawsze wpadnie coś do kieszeni

Gość Marcinek2
Hej, Ja na tej stronie dodałem swoje zdjęcia i aktywowałem konto na rok. Wywaliłem 75zł na Złotą Gwiazdę żeby brać udział we wszystkich Castingach do których pasuje i teraz nie żałuje, ale przez pierwsze pół roku nic... kilka Castingów wizerunkowych , ale sie nie dostałem. Pocieszałem się, że przynajmniej nie musiałem nigdzie jechać i stać z numerkiem, bo Casting oniline organizuje to internetowo. Robili mi zdjęcia rąk do katalogu i miałem sesje zdjęciową do katalogu odzieży I wiece co ? Tym razem to oni mi płacili za zdjęcia :D Moja rada jest taka: nie chcesz płacić za zdjęcia od których zależy jak ciebie widzą ? Dostarcz swoje własne. Dla nich to nie ma znaczenia kto je zrobi, byle dobrze pokazywały osobe

Gość Asia779
Cześć :) W jaki sposób można się dostać do jakiejś reklamy czy serialu? Czy wystarczy zgłaszać się do tych castingów na casting-online.pl czy coś jeszcze trzeba zrobić?

Gość dominikkka3
Nie korzystałam z tego portalu, ale podobnego https://stars-up.pl/castingi, wystarczy się zalogować wrzucić zdjęcia dziecka, i ewentualnie jakieś filmiki. Agencja zgłasza się do ciebie i zapraszają cię do castingu online. Świetna sprawa, udało nam się trafić do reklamy w ten sposób, więc polecam

Gość gość
Casting crem gloss tofi delice katastrofa na głowie wyszedł kasztan hebanowy uważajcie z toffi nie ma nic wspólnego

Gość KamilloEf
Castingów na szczęscie jest już w PL baaardzo dużo. Brałem udział w kilku, ciężki chleb :P Ogólnie jestem w bazie ATV i ciągle czekam na role życia ;)

Gość JuLiTTa_star
Warto! dla mnie to był strzał w 10, pomimo długiego czasu oczekiwania, kilku długich castingów miałam swoją rolę w reklamie. i dla mnie bomba

Gość gośćXl
atv film z łodzi? CHyba warto.. ale spróbować na własnej skórze. Moja znajoma jest od nich i w jakiś serialach statystuje.

Gość bozenna1955
dla mnie warto, ale mi zalezy na doświadczeniu . chciałabym kiedyś grać w teatrze a póki statystuje. Z atv film w Łodzi statystowałam w filmie Kurier

Gość anonim 234

Ta strona jest bezpieczna? To nie jest żadna ściema?

Gość Kasik1998
Dnia 18.01.2019 o 18:09, Gość anonim 234 napisał:

Ta strona jest bezpieczna? To nie jest żadna ściema?

Nie jest, sama szukałam info o nich i zapisałam się tam, dodam że jestem poczatkująca ale kontaktowałam się z jakąś osoba od nich w sprawie zelcenia i jestem ogólnie póki co zadowolona.

Gość Chce być statystyką

Czy za korzystanie z tej strony pobierane są opłaty?