Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niskich facetów...

Niskich facetów...

Polecane posty

Gość print1234
A 182cm?

Gość pa majemu
niscy nie powinni mieć potomstwa bo te beznadziejne geny będą się dalej roznosić jak jakaś zaraza :O

Gość kkddddddd
print1234 Ty juz fajby jestes

Gość Przystojny brunet 173
Chuj czy niski czy wysoki :p

Z tym potomstwem to prawda i dlatego ja pzrez to że jestem bardzo niski NIGDY nie zdecyduję się na żadne dziecko. Ale to też nie problem, zawsze można adoptować albo znaleźć dawcę nasienia, no nie? :)

Gość a kto by chciał
z tobą dziecko wychowywać?🖐️:(

Gość pa majemu
lepiej dawcę nasienia, bo to adoptowane to też nie wiadomo na co wyrośnie, i czy w ogóle wyrośnie :O trzeba poszukać dawcy i sprawdzić jego wymiary, żeby dziecko było jak najdoskonalsze, a nie takie zjebane jak kurdu czy niziołek :O:(

Rozmnazac nie powinni się debile zakładający glupie fora by nie przenosić głupoty a nie ...

Zaczarowana18 haha musi być na maxa brzydki i bez gustu. Dziewczynowidac ze musiałaś być głodna ze wyjadłaś sobie górną wargę do reszty. A ten dekolt? Życzę Ci by jeszcze Ci urosły bo widac że typowe rodzynki podciągnęte do pach jak u faceta z siłowni...

A mi się podoba tzw "Związek otwarty". Mając kobietę akceptowałbym jej wszystkie skoki w bok z facetami, którzy się jej fizycznie podobają. Ze mną by była tylko ze względu na charakter i rozmowy i dopełnialibyśmy tzw uduchowienie związku. A sex to do innych, przystojnych którym nie dorastam fizycznie do pięt! To bardzo dobre rozwiązanie! Z takim by mogła mieć dziecko, by urosło napewno dobrze! :)

No pomyśl panelo... w takim wątku o takim tytule i założeniach pisałbym na serio? :P I tak pewnie moderacja go skasuje... więc wiesz... :P

Gość wszystkich poniżej 195 powinno
się eksterminować

Hmm zaloze się że od skasowania minie duzo czasu :) a co do takich zwiazkow to niektórzy tak maja ja bym już wolala być sama :)

Panelo, jakbyś była ze mną w związku to dzieciak wyszedłby raczej normalny, nawet wysoki. Bo Ty jesteś wysoka nawet bardzo... a geny dziedziczy się od ojca i matki :P A jak znajdziesz sobie faceta o 10 cm wyższa to wasze dziecko będzie już bardzo wysokie, nawet za bardzo chyba... ale cóż.. życie :P

Gość Przystojny brunet 173
Zaczarowana jest śliczna :) aż miło sie patrzy na jej zdjęcie :p :)

Tak bylam glodna ze gorna warge zjadlam hehe :D zdjecie takie wyszlo i co ja na to poradze, a photoshopa nie mam i nie uzywam :D a co do zdjecia to ono jest ze stycznia. moje duze B mi wystarcza jak i chlopakowi :D i wlosy mam dluzsze, ciemniejsze :) moze siebie pokazesz, chetnie ocenie desperatko :)

Gość Pytanie do krasnali:
Jakie zgładzenie krasnali byłoby najlepsze według Was? Do pieca z nimi? Zrzucić z dużej wysokości? Wbić na pal? Porąbać siekierą? Podpalić? Pochować żywcem?

Gość Pytanie do krasnali:
To trzeba to jakoś teraz zorganizować. Powie się krasnalom, że znaleźliśmy magiczny lek na pobudzenie wzrostu, wskażemy im miejsce zbiórki, a później zabijemy :classic_cool:

Pozwolilas wystawi swoje zdjecie na krytyke to teraz nie wymagaj tego od innych:) Swojego zdjecia nie bede umieszczac na tym forum gdyż nie potrzebuje sie dowarościowywac.

A co z karlami ? Pol planety byscie wybili bo się wam cos nie podoba

Kurdu_bydzia - a co do naszych dzieci to nie wiem geny genami moze wyjsc cos z dziadka albo babci. Mój tata ma 192 mama 180 wiec taka wyszlam i nie jest źle :D

Generalnie to sex z wysoką odpada... z wiadomych powodów. Dlatego to nierealne abym się z taką kochał, ale jak już to z jakąś bardzo fajną, która zgodzi się na taką pozycję, abym nie czuł dyskomfortu i na pewno pozycja że ona na mnie wchodzi odpada kategoricznie!! Noo chyba że bym się nabzdryngolił tak że nic a nic nie poczuł i potem nie pamiętał, to ewentualnie hehe :P A Ty Panelo nie traktuj tego na poważnie aż tak... zresztą masz 16 lat, a widać że jesteś porządną osóbką! Do 18 masz jeszcze czas!!

Nie napisalam że bym się z toba kochala ani z nikim w tej chwili wiec luzz :D a no i bo nie lubie jak się ludzi jedzie że wzgledu na wyglad zewnętrzny spowodowany genami i tyle :)

No wiem... ale zakładając jakbyś dostała Panelo ode mnie nasienie to dziecko wyszłoby raczej średnie, ale nie niskie... bo w momencie wprowadzenia do narządów rodnych kobiety plemników geny nasienia z zawartością pochwy "mieszają się" i następuje rekombinacja. Więc jakbyś miała ode mnie syna, to wyszedłby pewnie ok 175 - 180 cm wzrostu, nie wyższy. A jak ja znajdę sobie kobietę o wzroscie 155 to nasze dziecko niestety będzie bardzo niski, nawet i niższe ode mnie. A chłopak dorosły za powiedzmy 30 lat o wzroście 165 cm to będzie dopiero karzeł... :( Więc na dzieci raczej się nie zdecyduję... chyba że córka