Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niskich facetów...

Niskich facetów...

Polecane posty

Gość jb,kjasbckjbsdjkcbk
kurdu ale Ty masz zjebany mózg, aż żal :-O i do tego jesteś po rpostu tępy i głupi, a te twoje teorie sa żenujące :-O Mój mąż ma 165cm wzrostu, jego mam ma 160cm a tata 188cm. Z twojej durnej teorii i mieszaniu się genów powinien mieć 175-178, tak? :-D

jb,kjasbckjbsdjkcbk!! Sama jesteś zjebaną szmatą, w dodatku ten Twój gust... Twój mąż ma 165 cm hahahahaha ja pierdolę, a Ty sama ile masz cm wzrostu? Jeśli tyle co on albo więcej to ja pierdolę, wiesz że kochając się z nim robisz mu w tym momencie krzywdę?? Sorki, że tak ostro ludziska, ale nie będzie mnie ŻADNE JEBANE BEZGUŚCIE obrażać, i to w dodatku takie co ma męża - krasnoludka, niższego ode mnie!! :(

kurdu_bydzia taki typ jak ty z tak zrytą psychiką powinien byc trzymany na odludziu. Zapewne zgodziłbys sie na obrzucenie Ciebie jajkami . Żadna kobieta nie lubi takich zakompleksionych kolesi. Ogarnij sie bo pier**sz jak potłuczony.

Zresztą ojciec mając 188 NIE ZROBI karła o wzroście 165 cm, chyba że jest jakiś mega naćpany albo pijany tak że coś podczas zapłodnienia "nie zagra" i powstanie genetyczny bubel. Normalnie nie jest to możliwe, tak wysoki mężczyzna nie zrobi tak niskiego faceta, to niemożliwe jest !!!

Taaaaa cała kafeteria... Kurdupel zbyt pewny siebie jadący po ładnych wysokich laskach - źle Kurdupel z samokrytyką piszący że nigdy by się z taką nie związał, że jest na tyle szlachetny i nie chce dzieci aby nie były w dorosłości niskie - jeszcze gorzej! Sam nie wiem czy się lać ze śmiechu czy z płaczu... :) :(

Gość jb,kjasbckjbsdjkcbk
wiesz że kochając się z nim robisz mu w tym momencie krzywdę?? moż ei masz rację, ale on to uwielbia :-D tak go codziennie krzywdzę, ze jęczy i dyszy z roszkoszy :-P

jb,kjasbckjbsdjkcbk ile masz wzrostu, odpowiadaj kurwa !!! I nie pierdol że jego ojciec ma 188 cm, bo jeszcze uwierzę... hahaha

Nie o to chodzi ile mamy wzrostu ty poprostu jestes żałosny. Myslisz ze uzalanie sie nad soba coś Ci pomoże?! Tacy "faceci" jak ty poptostu odtrącaja kobiety sa mega nie męscy. Znam wielu facetów niskich i uwierz każdy jest spoko bo nigdy nie patrzy na różne sprawy pod kątem tego ze jest niski. To najgorsza cecha faceta uwierz ze trudno Ci bedzie znalezc laske bo jestes zakompleksiony. Fuuuu

Z tym to ja się zgodze, facet nie może mówić o swoich kompleksach dziewczynie :O bo ją to odrzuca, nie lubie takich typów :O

Gość jb,kjasbckjbsdjkcbk
rozkazywać gówniarzu to mi moze mój mężczyzna i tylko w okreslonych sytuacjach , więc żyj nadal w niepewnosci :-D a mój wzrost jest idealny :-p

Bym miał PEŁNE 170 cm to może bym był pewny siebie... no ale 169 cm haha, nie ma się co oszukiwać. Wolę jednak zachowywać się adekwatnie do tak żenującego i dennego wzrostu :P Proste?

Gość jb,kjasbckjbsdjkcbk
nie wytrzymam tu dłużej :-O idę stąd , żal mi Ciebie kurdu, naprawdę jestes skońćzony i twółj wzrost nie ma tu nic do rzeczy :-O