Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnamałaniunia

Mam rozstępy i boję się pokazac facetowi.........

Polecane posty

Gość smutnamałaniunia

Poznałam super przystojnego faceta, jestem szczupła, mam ładną twarz.. on myśli, że mam piękne ciało.. niestety mam wiele starych rozstępów.. których bardzo się wstydzę.. czy pokazac mu ? albo powiedziec o swoich obawach? wiem, że faceci wiele nie widzą, ale może w sumie miec żal jak zauważy, a mu nie powiedziałam..? nie pójdę w spódniczcę czy na w stroju kąpielowym bo się wstydzę...

Gość smutnamałaniunia
doradzcie.. mam mu napisac maila? i pozegnac cudnego chłopaka?

Gość Jakiś Człowiek
Może zrób coś z rozstępami?

Gość ,,,a ja
nic mu nie mow, moze nie zauwazy, a jak zauwazy i bedzie sie chcial z toba spotykac dalej to wszystko jest ok.

Gość smutnamałaniunia
nie da sie nic zrobic z nimi. Nie ma metody

Gość mleko z kawa
nie przejmuj sie tym az tak bardzo, NIKT nie jest idelany. Nie jestes tylko obiektem seksualnym, na pewno widzi w Tobie cos wiecej niz cialo

Gość smutnamałaniunia
chodzi mi o to jak mam mu o tym powiedziec? boję się odrzucenia..

Gość mleko z kawa
jesli koles odrzuci Cie przez tak idiotyczna rzecz to chyba waryo zastanowic sie czy w ogole byl wart uwagi.. Nic nie mow, bez sensu sie tlumaczyc z rozstepow, nie masz na to wplywu wiec to olej

Głupia jesteś, po co chcesz mu to mówić? Tylko zwrócisz jego uwagę na to.

ja przez ostatni rok przytyłam ok 6kg i nie mogę uprawiać za dużo spotru, przez zapalenie stawów biodrowych. z tego wszystkiego też pojawiły się u mnie rozstępy na biodrach, a co gorsza chyba wyskoczą też na piersiach, mam takie malutkie kreseczki... co prawda jestem z moim facetem już ponad rok, ale jemu to kompletnie nie przeszkadza! ja się nie lubie jak za bardzo je widać, ale on mnie pociesza, nie przeszkadza mu to. Romumiem Cie, ale moim zdaniem, nie powinnaś nic pisać, uprzezać go o tym. Wiele kobiet ma rozstępy i żyją. Miejmy nadzieje, że facet jak je zauważy, to będzie wyrozumiały i nie będzie to dla niego problem ;)

Boisz się bo co? Serio, facet który nie będzie chciał się spotykać bo laska ma jakąś wade jest warty zainteresowania?

Gość zepsuty do szpiku
a on ci powiedział, że ma flakowatego kutasa? :D uwielbiam swoje rozstępy, bo tylko na cyckach, a nie na dupie jak u twojej starej :D jesteś średni, przyjmij to do wiadomości. daleko ci do piękności ;D

Gość smutnamałaniunia
chodzi mi o to,że boje sie ze on mnie zostawi bo jest wrażliwy na piękno.. i jesli zobaczy moje ciało to bedzie pragnął innego.. bez rozstępów

Gość Na serio?
Jak to zobaczy i nie bedzie chcial miec z toba nic wspolnego to znaczy, ze huja wart.

Wrażliwy na piękno :D:D:D Skoro w Twoim świecie ludzie z powodu rozstępów czy garba na nosie nie zasługują na zainteresowanie ze strony osób 'wrażliwych na piękno' to współczuję.