Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWróżka

Dobre i tanie kosmetyki polskiej firym

Polecane posty

Witam kafeterianki i kafeterian :). Jesteście może zainteresowani kupnem dobrych kosmetyków. Pracuję dla polskiej firmy kosmetycznej Mariza. Firma ta działa od lat 80, parę lat temu postanowiła zmienić sposób sprzedaży i teraz kosmetyki tej firmy można nabyć jedynie przez konsultantów. Tutaj znajdziecie katalog kosmetyków ważny do września http://mariza.com.pl/files/katalog9.pdf. Muszę przyznać, że mają produkty naprawdę dobrej jakości, sama nawet zaczęłam ich używać :). Jeżeli chcecie sprawdzić opinie na temat kosmetyków tej firmy to możecie zajść na wizaż.pl http://wizaz.pl/search/index.php?from_iso=1&category=Root%2FKWC&tab=3&query=mariza&doc_type=kosmetyk . Jeśli macie jakieś pytania dotyczące kosmetyków lub jeśli chcecie coś zamówić z katalogu to piszcie do mnie na maila mariza.konsultantka7@gmail.com. Jeśli jesteście zainteresowani pracą jako konsultant to również zapraszam do kontaktowania się ze mną :).

Gość Aniaania010101
Dobre mają cienie do powiek? co możesz o nich powiedzieć?

Gość Aniaania010101
Wysłałam maila :)

Gość Madziaraaaaa
Wysłałam kilka pytań na mejla

Dołącz do Klubu Mariza ! Darmowa Rejestracja Będąc Konsultantem Mariza: zamawiasz produkty, korzystając ze specjalnego 30% rabatu podstawowego. Możesz więc kupować kosmetyki wyłącznie dla siebie w bardzo atrakcyjnych cenach polecając i sprzedając produkty innym, zarabiasz realnie 30%, czyli różnicę między ceną katalogową a Twoją ceną zakupu. Zwiększając swoje zakupy możesz otrzymywać dodatkowe bonifikaty zajmując się budową własnej struktury sprzedaży Twój zysk wzrasta. Otrzymujesz dodatkowe bonifikaty od obrotu tworzonej Grupy Osobistej oraz bonusy w generacjach od kolejno odłączanych Grup Liderskich. Dlatego już dzisiaj zapraszamy do Klubu Mariza, gdzie wspólnie z nami możesz zacząć budować swój biznes w oparciu o czyste i jasne zasady. Zapraszam na moją stronę ,gdzie możesz zapisać się do Klubu Mariza : www.tiptop.klubmariza.pl lub www.tiptopmarizaklub.manifo.com lub zadzwoń 798 512 586 http://strefamariza.pl/files/MARIZA_katalog_9.pdf

Gość LaDiva
Wiele jest takich polskich firm , ktore sa takie i bardzo dobre :-) O Marizie nigdy nie slyszalam.......... to pewnie dopiero co powstala firma Ja lubie np. Dr. Irene Eris, Iwostin, Flos-Lek. Ostatnio sporo tej ostatniej rzeczy kupilam :-))

Gość konsultantka mariza
CZAS SPRÓBOWAĆ NOWYCH KOSMETYKÓW, DOBRY I POLSKICH. NP SZMINKA MARIZA BARDZO DOBRZE NAWILŻA, A KOLOR DŁUGO SIĘ UTRZYMUJE.

To samo chciałam napisać, na szczęście mamy więcej dobrych polskich producentów kosmetyków. Ja nazwę kojarzę z podobnych ogłoszeń na forach. Oprócz Iwostin, FlosLek dobre ma Ava, Celia, Tołpa.

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany zamówieniem kosmetyków Mariza to wystarczy do mnie napisać. Kosmetyki te są tworzone przez polską firmę. Ich kosmetyki są oparte na naturalnych składnikach. Są bardzo fajne i tanie. Jeżeli chcesz zobaczyć najnowszy katalog napisz do mnie a ja wyślę Ci go na maila. Kontakt do mnie agn.ciu17@op.pl gg 41422856 Do ceny kosmetyków należy doliczyć koszty przesyłki, które myślę że nie wyniosą więcej niż 7-10 zł. Poza tym jestem osobą z którą można się dogadać Więc jeżeli ktoś będzie chciał zobaczyć nowy katalog wystarczy napisać.

Gość Ksz_ksz
Jezu, dziewczyny dlaczego bierzecie od klientek też jakieś pieniążki za przesyłkę? Przecież to należy do naszych obowiązków... Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to na wszelkie pytania odpowiem szczegółowo na gg: 11958659 zapraszam bo na prawdę warto ;)