Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lqqqqq

Poród ze znieczuleniem, czy bez...??

Polecane posty

Gość lqqqqq

Kobitki jak to u Was wygłądało?, strasznie się boję że nie zniosę tego bólu, a z drugiej strony znieczulenie to zawsze jakkieś ryzyko...

Gość alusiamamusia
Weź znieczulenie, ja też chciałam rodzić bez ale ból byl taki że myślalam że odejdę na tamten świat, nie mogłam się skupić na parciu, żałuję że tak późno się zdecydowałam na znieczulenie, gdybym wzięła szybciej poród byłby na pewno bardziej komfortowy oraz szybszy. A tak pamiętam ten ból i wiem że przez to nie zdecyduje się na drugie dziecko.

Gość Samusraj Macha Yayami
napisane jest : będzie rodzić w bólach

Gość hihiehhh
Bież znieczulenie ja też chciałam być twarda ale po 2 dobach bóli krzyżowych i nieprzespanych nocach wzięłam znieczulenie i cieszyłam porodem i moim skarbem.

Gość widze ze tu
alusiamamusia to wynika z tego ze wogole nie mialas znieczulenia.zobacz co napisali na wypisie.ja tez nie mialam,choc prosilam.ale nie "posmarowalam"wiec nie mialam,choc podobno kazda kobieta ma do tego prawo.polozna powtarzala,ze tak,ze dostalam. a pod sam koniec,gdy tez juz nie moglam wytrzymac-powiedziala,ze juz za pozno,ze to szkodziłby dziecku i mnie,ze tak pozno się nei podaje.tak we3ic skoro nie mialams od razu to pod koniec tez ci nei dali bo nie moga dawac przed samym porodem. Samusraj Macha Yayami napisane jest : będzie rodzić w bólach uwierz,ze ze znieczuleniem tez jest w bólach. lqqqqq tez ci powiem zebys wzewila znieczulenie.ryzyko ryzykiem,zawsze jakies jest,ciaża i poród to tez ryzyko.chyba ze chcesz umierac w bólach.