Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anniiiitaaaa

Polka i Turek, warto?

Polecane posty

Gość gość
Warto się od razu wynieść jak najdalej i nie psuć reputacji pozostałym. Wiadomo jak każdy Polak reaguje na kobietę która z Turkami się zabawia. Ja bym nie tknął pani po przygodach z Turkiem. Tyle.

Gość gość
Na szczęście można się zabawiac z Turkami bo z Polakami jakoś brak ochoty.

Gość gość
a podobno ich obrzezuja?

Witam poznałam fajnego Tureckiego mężczyznę o mentalności europejskiej 0 problemów z religią i wiarą. Nie chce słuchać jaki muzułmanin zły itp Polscy mężczyźni ojciec ex mąż potrafili nabić siniaka na twarzy. Mój obecny partner jest cudowny, czasami się kłócimy ale o pierdoły o rzadko. Problem w tym że 7 lat temu miałam raka szyjki macicy i wszystko poszło pod nóż ( macica, szyjka,jajowody,jajniki, górna część pochwy). Jestem wyleczona współżyć mogę bez problemu. Ale jestem bezpłodna. Mój coś wspomina że chciałby córeczkę podobną do mnie. Słyszałam że Turcy jak bezpłodność okaże się po stronie kobiety -rzucają ją. Bo dla nich dzieci ważniejsze niż kobieta. Do tego cierpię na bóle i muszę być leczona opoidami co utrudnia wyjazd do Turcji -tam mój lek traktują jak narkotyk a chce ból uśmierzyć w kręgosłupie po wypadku w 2015 Co robić:

Gość Silna Hanka
Ostatnio w Niemczech, tureccy lub pakistańscy partnerzy , zabili kilka swoich polskich partnerek za pomocą noży. Nie jest jednak tak pięknie, jak to opisują niektóre dziewczyny.

Gość gość
Warto, ale tylko jak wyjedziesz z nim do ojczystego kalifatu. Przejdź przy tym na islam i zasłoń twarz firaną. A, i nie pisz później skądśtam jak ci źle.