Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka Malina 25

Czy w 12 tygodniu mozna rozpoznać płeć?

Polecane posty

Gość Słodka Malina 25

Jestem w ciaży, w 12 tygodniu, miałam wczoraj USG prenatalne i Pani Doktor powiedziała, że na jej oko, to rozwija sie chłopczyk, chociaż nie jest to pewne. W necie znalazłam sprzeczne info na ten temat. Znacie takie przypadki wczesnego wykrycia płaci? Tak pytam bo ja tak bardzo chciałam dziewczynkę i nie wiem czy jeszcze mogę na to liczyć ? :) Pozdrawiam wszystkie ciężarne :)

w tym tygodniu ciąży, to raczej może rozpoznać chłopca (wiadomo dlaczego) prędzej niż dziewczynkę. Ja o swoim synku dowiedziałam się 16 tygodniu. Natomiast w drugiej ciąży o dziewczynce dowiedziałam się dopiero w 30 tygodniu.

Gość Mammuussiiaaa
Też uważam że można chłopca poznać w 12 tyg. Więc już może tak zostać. Ale chłopcy tez fajnie :)

Gość grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Twoja gin to jako wrozka powinna dorabiac ;) .... plec w 12 tygodniu rozpoznaje ... :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Słodka Malina 25
Dziekuje za wypowiedzi. Wrózka hehe :) Mogłaby sie mylic. Choc gdzies czytałam ze jak ma sie sprzet dobry (a ona taki ma) to mozna juz cos niecos zobaczyc.... Wiem, że powinnam sie cieszyć, że zdrowe itp ale jakos mi troche smutno na myśl, że nie bedzie dziewuszki....

Gość niedlapsakielbasa
Ja w 13tyg na prenatalnych tez dowiedzialam sie ze chyba chlopak ale nie na 100% ale jednak okazalo sie ze chlopak bedzie pozniej,w 22 tyg juz bylo widac na 2000%,rozne sa jednak przypadki koledze mial sie urodzic chlopak a wyszlo ze ma coreczke,zreszta wazne ze zdrowe a plec to pikus

Gość Lucy Kucy
Ja słyszałam, że chłopiec raczej sie juz nie przeistoczy w dziewczynke. Mozliwe są pomyłki w odwrotną stronę,

Gość mi lekarz rozpoznał
w 12tc właśnie - powiedziała - 100% dziewczynka no i mam drugą córkę ;-)

Gość whidf
"Ja słyszałam, że chłopiec raczej sie juz nie przeistoczy w dziewczynke. Mozliwe są pomyłki w odwrotną stronę, " a krzysio bęgowski?

Gość TrawA CytrynowA
WITAM! Mojej siotrze też progonozowali chłopaka a wyszła dziewczyna, wiec nigdy nie wiadomo ;)