Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nat z warszawy

czy podobają wam się 'brzydcy' chłopcy?

Polecane posty

Gość nat z warszawy

zadaję to pytanie z ciekawości, zastanawiałam się, czy któraś z dziewczyn ma podobnie - chodzi mi o to że ja wolę chłopaków, których ogólnie uważa się za brzydkich - gdybym miała wybór pomiędzy takim francisco lachowskim a jackiem gleesonem to wybrałabym jacka wygląda ciekawiej, nie uważam że na przykład taki grubas jest atrakcyjny, raczej bardziej chodzi o to że pociągają mnie chłopaki z takim bardziej niecodziennym, interesującym typem urody jakoś nie lubię tradycyjnie ładnych chłopców

Gość *karina*
nie. Brzydki jest np Maciek Zakościelny fuuj

Gość laoooooriiiiii
mi sie podobają Murzyni :)

Gość laoooooriiiiii
btw. nie wiem gdzie moge takiego poznac

Gość bomba tromba
Też lubię przeciętnych chłopaków i tych trochę brzydszych, ale to już moja wina bo mam obsesje na punkcie tego, że jak łądny to zostawi, że któraś mi odbije, że nie zasługuję, że szybko może znaleźć kogoś nowego... Chore

dla mnie musi być wysoki, szczupły, mieć inteligentny wyraz twarzy. To taka podstawa bez której się nie obejdzie. Ale często słyszę że mi się podobają dziwnie mężczyźni, nie bardzo przystojni. Jak ma te 3 podstawowe cechy i długie włosy to bardzo prawdopodobne, że mi się spodoba :D

Gość dlugowlosi to brzydale
...

Gość Łocholercia
ja byłam z brzydkim chłopakiem i ciągle musiałam go zapewniać, że mi się podoba :/

Gość xcxxc
pewnie ze lubią brzydkich .. Czesciej sie spotyka ładną kobiete z brzydkim facetem niż odwrotnie Jennifer Lopez Marc Anthony, Marta Trzebiatowska Król na przykład\\ itd itp . Takich par jest więcej .