Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka21321

Ja 156cm on 190cm. Co o tym myslicie ?

Polecane posty

nie wiem, nie znam się. Chociaż podobno niektórzy faktycznie patrzą na to jak "wyglądają" ze swoim partnerem.

Gość Mmm oże
A robisz mu loda na stojąco ? :classic_cool:

Gość afefefa
piszecie ze to zaden problem a gdyby w waszym zwiazku byla taka roznica wzrostu to pewnie sami byscie sie zastanawiali jak to wyglada

Frodo - trochę to przykre. Rozumiem patrzeć na wygląd pod kątem własnych preferencji...ale cudzych!?

Gość olei olej olej
ja 153 cm maż 186 cm

Tylko, że stado akurat niewiele obchodzi to jak kto z kim wygląda. Jednorazowe zwrócenie uwagi na kilka sekund to maks czego możesz oczekiwać nawet jak założysz sobie kulę dyskotekową na głowę.

Gość sporo niższa
Ja mam 168 wzrostu a mój facet 198 . I co wy na to?

Wiem, ale to dlatego, że kobiety które są wyższe od swoich partnerów czują się mało kobiecie. Nie chodzi o faceta tylko o nie same. Sporo niższa - ja nic na to, u mnie podobnie (różnica nieco większa).

Gość sporo niższa
Tak się składa że bardzo lubie nosić obcasy a wtedy to już wogóle jakiejś różnicy nie widać

Gość sporo niższa
Jak założe 12 cm obcas to mam 180 cm a jak założe 14 czy 15 to jestem jeszcze wyższa i jest oki

Gość dama w sukni1992
A co mam myśleć Mam znajomą parę ona 153 cm on 186cm. Ona jest śliczna a on przystojny, ona zawsze się ładnie ubiera, obcasiki i pięknie razem wyglądają!Jak dbasz o siebie ty i on to będzie ślicznie razem wyglądać. To normalne, że wysoki 190 , 195 cm facet prawie ZAWSZE będzie miał duuuuużo niższąś partnerkę od siebie bo przecież nie będzie szukał tylko wśród kobiet 180-190 cm prawda? A większość kobiet ma koło 160 cm, więc normalne że wysoki facet ma jedną z większości kobiet.

agnieszka21321 Co myslicie o takiej róznicy wzrostu ? Kocham go ale czasami to juz nie wiem co mam myslec o takiej roznicy Pat i Pataszon:P generalnie nie lubie niskich ludzi:( Natomiast Twoje pytanie sugeruje, że jesteś idiotką

Gość awer333
Ciesz sie ze masz wysokiego faceta. Wysocy chyba lubia takie male kobietki

Gość prawik7
A robisz mu loda na stojąco ?

Gość frwfawr
Ludziew ale wy macie problemy Shaquille O'Neal i jego dziewczyna jakos nie maja takiego problemu a jet miedzy nimi 60 cm roznicy

Ja jestem bardzo niski, mam 169 cm wzrostu i jedynie z kobietą bardzo niską mogę się związać. Wyższe mnie nie chcą, gdyż uważają że nie będę w stanie fizycznie zadowolić!!

Gość wysoka elzbietadcad
kurdu_bydzia chetnie bym sie z toba zwiazala. mam 195cm ale lubie takich malych chłopców jak TY

Gość sdfgerrrrrrrrr
a ja mam 170 cm, a mój luby 201 :-) kocham go i to się liczy, hah nawet nigdy się nie zastanawiałam co inni myślą jak nas widzą, bo po co ? mi tam się to podoba bo jak się w Niego wtulam to mnie nie widać :-) czuję się wtedy taka bezpieczna

Gość zdvgcdgfh
ja 156 a on 205 i cow y na to? ja sie czuje cudownie:D