Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zloscnik

No to dziś 25. A baby brak już od roku.

Polecane posty

Gość zloscnik

Życie. kocham je. :D Najlepsze jest to, że im dłużej życie tym bardziej robię się cyniczny. Tak mnie napotkani ludzie kształtują. To jakaś forma obrony chyba jest.

Gość poskromienie złośnicy :):):)
masz Urodziny ? 🌻 i wirtualny 😘 ćwiartka :) fajny wiek ale (jak powiadają Francuzi :)) na cynizm chyba jesteś za młody :) a do życzeń - życzę Ci miłej Czarodziejki (rok...współczuję ja 1,5 m-ca i wariuję 😭 )

Gość asssello32
a ja juz 4 lata bez sexu i mi dobrze nie chce mi sie ja nie rozumiem co to znavczy chciec sexu

Gość zloscnik
Taaaa. Mam urodziny. Nic specjalnego w sumie. Francuzi tak mówią? Zawsze ich lubiłem. :D

Gość Ariadnna
skąd jesteś?

Gość zloscnik
Niestety Łódź. :D Ale myślę o ucieczce w lepsze rejony. Kropiwnicki zniszczył scene muzyki elektronicznej z którą byłem związany.

Gość poskromienie złośnicy :):):)
dlaczego uważasz że Urodziny to nic specjalnego ja lubię chociaż takich naprawdę wymarzonych mialam zbyt mało :) wierzę jeszcze w bajki (mimo dorosłego wieku i okropnego świata :) ) i mam nadzieję że w dzień Urodzin całuje nas Anioł ( może być wróżka :)) a i oczywiście pomyśl życzenie (marzenie) może się spełni :):):)

Gość zloscnik
Wiesz. Jakoś nie lubię przywiązywać uwagi do takich rzeczy. Jest tyle ciekawszych rzeczy do nauczenia, poznania, spróbowania etc. Skupiam się na nich i żyje. Tyle. Żałuję tylko, że jestem sam. Czasami :P Dziś nie żałuję. :D

Gość mowie STOP
i dobrze, olej to:) najlepszego.

Gość smutna rzeczywistosc
spełnienia marzeń zloscniku;)

Gość zloscnik
Damm. Ostatnio kupiłem nawet nowy instrument. Hehe po prau dniach musiałem odesłać. :D Ale podobno wymienią na nowy. Poszedł bym spać obok jakieś pani dziś. Nawet nie o seks chodzi. Tak żeby było miło ;-) Spoko pewnie kiedyś to nastąpi...:P Tego mi brakuje po ostatniej dziewczynie. Nie seksu, nie tam wielkich czułości ale jej ciepła. Tego specyficznego kobiecego ciepła. ;)

Gość mowie STOP
ale ladnie piszesz:) spoko, bedziesz jeszcze to mial, jesli tego wlasnie chcesz. a dlaczego jestes sam? nikt Ci nie pauje, czy w ogole nie dzialasz w tym kierunku?

Gość zloscnik
Ot nie mogę spotkać. :D Nie chce szukać na siłę. To źle się kończy. Spotykam kobiety ale no właśnie zawsze jest jakieś ale. Tu nie chodzi nawet o urodę czy ich serce. Tylko nie ciągle to nie TO. Ciężko to opisać ;) Szukam w ludziach tego samego, co sam chciałbym żeby we mnie znaleźli. Zero spinek, jakiś dziwnych stereotypów etc.

Gość mowie STOP
no to spoko, wiesz czego chcesz i plus dla Ciebie, ze nie lapiesz sie pierwszej lepszej.