Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bloond_ambitions

Czy to uczucie ma sens?

Polecane posty

Hm, może zacznę od początku. Poznałam chłopaka pewnego wieczoru w internecie na czacie. Myślałam że będzie to jedno razowa rozmowa.. Pisaliśmy,pisaliśmy nie mogliśmy przerwać to tak jakby spotkać kogoś po latach i rozmawiać o starych czasach tyle że my rozmawialiśmy o teraźniejszość o tym co nas interesuje,co lubimy,czego nie. Na początku było gadu gadu,rozmowy do późna po kilka godzin. Stało to się na porządku dziennym.Później wymieniliśmy się numerami telefonami non stop Sms'y również do późna. Po 2 latach znajomości dokładnie w sylwestra pierwszy raz zadzwonił, byłam zdenerwowana (ręce strasznie mi się trzęsły) nie miałam pojęcia że rozmowa będzie taka przyjemna co prawda dzwonił wcześniej ale ja spałam więc nie miałam okazji odebrać. Po tym telefonie pojawiły się coraz częstsze już się nie stresowałam,cały czas powtarzał jaki mam piękny głos. Po 3 latach znajomości się spotkaliśmy (miało to nastąpić wcześniej ale zawsze stało coś na przeszkodzie, śmiejemy się że to przeznaczenie). Właściwie nasze pierwsze spotkanie było spontaniczne,przyjechał na plaże gdy akurat byłam z znajomymi. Pierwszy raz widziałam go na żywo na oczy, podeszłam i się przywitałam. Poszliśmy na spacer,był dosyć długi (było to jakoś wieczorem) cały czas rozmowa się kleiła,tematów nie brakowało. Później jakoś poszliśmy na 'mostek' i tam również rozmowa na całego. Gdy przyszli jego koledzy którzy jeździli w te i z powrotem przez 1,5 h (dla nas było to jakby 15 min). Odjechał,pocałowałam go w policzek. Gdy później rozmawialiśmy,cały czas podkreślał że tęskni raz napisał "chyba choruje na Ciebie i stwierdzam że jest to nieuleczalna choroba" aż mi się cieplutko na sercu zrobiło. Gdy go nie było, nie mogłam jeść, nie mogłam spać tylko oczekiwałam sms'a choćby od niego.chore? mamy do siebie 50 km więc jest problem z transportem i nie widzimy się tak często jak byśmy tego chcieli. On ma 19 lat ja 16. Czy to miłość? na pewno jest dla mnie ważny ale nie wiem czy to wystarczy. Powiedzieć mu o swoich uczuciach? w poniedziałek widzimy się ponownie(mam nadzieje gdyż tęsknie jak cholera!)

Gość blondi3451
myślę, że macie szansę! znam wiele ludzi którzy wytrwali w miłości na odległość. powodzenia!

Gość zraniona_ona
walcz o was!