Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kittka444

gdzie są TACY faceci?!

Polecane posty

Gość kittka444

Przebywam sobie na innym forum, gdzie bardzo lubiłam jednego moderatora. Jest tak zajebiście inteligentny, cyniczny, błyskotliwy, ostry gdy trzeba, zabawny.... Wow! Rewelacyjna osobowość plus ogromna wiedza na temat, którego to forum dotyczy (mogę jedynie zdradzić, że chodzi o zagadnienia prawne). W jednym temacie w Hyde Parku dotyczącym sylwetki itd.. ludzie dołączali swoje zdjęcia (z zasłoniętą twarzą), on dał swoje. Mokro mi sie zrobiło. Nie dość że tak bajecznie inteligentny i elokwentny to do tego TAKIE CIAŁO?! Myslałam, że facet z takim intelektem jest pokracznym mikrusem, a znowu faceci z takim ciałem to idioci... Cholera, szkoda że nie mam u niego szans... tu jego foto: (wkleiłam tu link, ale okazuje się że TinyEye znajduje ten obraz, a ja nie chcę zdradzić jakie to forum - w każdy razie facet ma niebywałe ciało, jak model reklamujący bieliznę, płaski wyrzeźbiony brzuch, szerokie barki, muskularne ramiona)

Gość sdfd
a czemu nie masz u niego szans?

Gość kittka444
Tak zakładam. Nie przebiłabym się pewnie przez tłum innych dziewczyn, a założę się, że wiele z nich napisało do niego PW.

Gość takich facetów jest sporo
tyle, że mają lepsze rzeczy do robienia niż męczenie się z kobietami

Gość kittka444
Sporo? Ja nie znam. Znam paru ponadprzeciętnie inteligentnych, ale mają bardzo przeciętną powierzchowność. Ci z ponadprzeciętną powierzchownością i bardzo dbający o sylwetkę zazwyczaj nie mają nic do zaoferowania poza ciałem właśnie. A tu intelekt idący w parze z niebywała atrakcyjnością - to naprawdę rzadkość.

Gość mjckaaaa
To prawda, że to rzadkość.Niby Komiczne był taki - i inteligencja i wygląd. Ale co z tego, skoro miał kobietę.Tacy faceci zawsze są zajęci.

Gość 34tg234
ja tez nie znam takiego :(

Gość Janusz055.
od 10 lat jestem wdowcem zyje samotnie nauczyłem sie gotowac sprzatac jak mycie okien odkurzanie robie pranie prasuje robie zakupy do wszystkiego mozna sie nauczyc jak sie chce choc na poczatku było mi bardzo ciezko bo nie wiele umiałem ale nie poddałem sie jeszcze ogród piele zielsko kosze trawe mam kwiatki uprawiam troche warzyw mieszkam w domku to i drobne remonty robię jak malowanie czy naprawa np hydraulika czy tez elektryka nawet przy samochodzie robie sam naprawiam bez przechwały taka złota rączka jestem i zadna mnie nie chce i dałem sobie z tym swiety spokój widocznie nie jest mi pisane by byc z kobietą albo nie mam szczęscia a nie jestem jakis potwór z wyglądu raczej przecietny facet lubie ciszę spokój.

Gość beaattaaa.
Mój facet jest nieprzeciętnie inteligentny. Z wyglądem nie jest u niego najgorzej, ale raczej w kategorii "przeciętny". Kocham go oczywiście, ale jak widze piękne ciało to kolana robia mi się miękkie. A gdybym spotkała faceta o cudownym ciele i DO TEGO.....!! ogromnym IQ, to... nie ręczyłabym za siebie :D:D

Gość beaattaaa.
Janusz055. > obawiam się, że nie rozumiesz tego tematu.

Gość dsasasa
Myslałam, że facet z takim intelektem jest pokracznym mikrusem, a znowu faceci z takim ciałem to idioci... myslenie nie jest twoja najmocniejsza strona

Gość ja dziekuję za wiedzę stąd
cynika akurat bym nie chciała , radzę się zapoznać z terminologią zanim zaczniesz pisać jakieś bzdury