Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Speak with me

Wstydzę się mężczyzn.

Polecane posty

Gość Speak with me

Od małego dziecka wstydzę się mężczyzn.Nigdy z nimi nie rozmawiałam i nie zadawałam się z nimi.Uciekałam nawet od mojego dziadka, który myślał, że go nie lubię, a ja naprawdę bałam się z nim romawiać.Myślałam, że z wiekiem to minie, ale nie wiem czy nie jest gorzej.Cały czas wydaje mi się, że mężczyźni mają wobec mnie złe zamiary i wstydzę się gdy nawet na mnie patrzą, albo obok mnie siedzą.Najgorsze jest to, że zawszę marzyłam, żeby chociaż mieć kolegę :( Nie wiem jak z nimi rozmawiać wydają mi się zupełnie inni.Jestem w takim wieku, że fakt, że nie posiadam kolegów jest dziwny.Nie wiem jak sobie z tym poradzić.Z takim podejściem nigdy nie będę miała kolegi, a co dopiero chłopaka..

Gość gfhfghgf
a ile masz lat?

Gość rregfvr
nie wydaje ci się...oni są inni...

Gość Speak with me
Mam 19 lat.

Gość gfhfghgf
To tyle co ja :) I szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie jak można nie gadać nigdy z facetami. Okej można być nieśmiałym ale żeby aż tak?!

Gość fkvkvbkvjk
Nie musisz rozmawiać. Od razu bierz się za robienie loda to będziesz miała mnóstwo kolegów 🖐️

Gość Speak with me
Myślę że miał na to wpływ Klaun-Molestuś za którego przebieral się w nocy dziadzio :(

Gość rregfvr
może masz jakiś uraz z dzieciństwa,jakiś facet ci coś zrobił że masz taką blokadę??

Gość Wesołły Damian
A kobiet to już nie? :classic_cool: Mam 195 cm wzrostu, ważę z 80 kilo, mam czarne włosy i dwie nogi. Straszne, co nie?

Gość gfhfghgf
ja nikogo nie obrażam 🖐️ W dodatku nie raz słyszałam od facetów różne dziwne teksty, które bezpośrednio wskazywały na ich niecne zamiary wobec mnie a w życiu mi nawet przez myśl nie przeszło żeby się ich przez to wstydzić. Bez jaj, na chamskie teksty odpowiada się innym chamskim tekstem i tyle. Masz dziewczyno jakiś powazny problem ze sobą, jakaś trauma? :P

Gość gfhfghgf
nie jest to prawda :classic_cool: jak tylko kulturalnie wyrażam swoje zdziwienie jej sytuacją 🖐️

Gość rregfvr
autorka mało zainteresowana swoim tematem i nie odpowiada na pytania

Faktycznie dziewczyna ma problem. Ale dobrze, że przynajmniej zauważyła, że coś jest nie tak.

Gość rregfvr
powiem tylko że z psychologicznego punktu widzenia ,możliwe jest że miała jakaś traumę ,często kobiety które padły ofiarą np.przemocy mają potem uraz do facetów,nie mogą znieść ich głosu,postawy,nie mogą wręcz na nich patrzeć,nie mówię że tu też tak jest ale może miała jakieś złe doświadczenia związane z mężczyznami

Gość doradacz
trayuma srauma:p moze poprostu jest za bardzo zdystansowana i tyle

Rozumiem, że w dzieciństwie nie otaczali cię chłopcy - w sensie na podwórku nie bawiliście się wspólnie? Może wstydzisz się przez to, że każdego napotkanego traktujesz w kontekście partnera a nie jako możliwości nawiązania zwykłej znajomości? Wiadomo, że przy kumplu można się wyluzować a jeśli facet się podoba to już jest pewna nieśmiałość. Faceci to dobrzy kumple - nie marudzą jak baby, nie dramatyzują i nie mają jakichś durnowatych rozterek. Są bezpośredni - potrafią powiedzieć coś wprost a koleżanki zwykle się ''pieszczą''. Fajnie jest mieć kumpli. Może na początek zakręć się koło jakiegoś zniewieściałego - powinno pójść łatwiej, bo tacy są z natury delikatniejsi.