Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana i niepewna

za kilka dni mój chłopak ma urodziny a ja nie mam pomysłu na prezent

Polecane posty

drewniany niewielki :) albo jakiś dworek :) albo też jakiś nowoczesny o pokaźny :P

też zarobię i za wspólną kasę postawimy :P

zin - przestań, biorę to na klatę :classic_cool: Dla mnie to będzie czysta przyjemność troszczyć się o Ciebie, o Nas, o nasze pieski, będę miał motywację do działania, będę wstawał uśmiechnięty, móc na Ciebie patrzeć o poranku, przygotować dla Ciebie śniadanie, wyprowadzić psiaki na spacer. Żyć nie umierać, cudowna jesteś - widzisz, miałem rację :) 🌼

ahmed ja też chcę się przyczynić chociaż w pewnym stopniu do naszej przyszłości :P

zin - jeśli taka jest Twoja wola to nie mam nic przeciwko :) Nawet się cieszę z takiego - Twojego podejścia :) Wszystko będziemy to czynić razem, konsultować, analizować i podejmować decyzje :) Qchnia, smutno tak kończyć ten wątek :D

dziękuję za poparcie :) tak więc którą opcję domu wybieramy? :P

z wątku o prezencie dla chłopaka pojawił się romans :P Zakochana jako prezent pokaż chłopakowi ten topik na pewno się ucieszy że romansujesz :D Ahmed Muradi Bin Midami- nie chciałabym żeby KAŻDY robił to z myślą o mnie :P bleeeeeeeee !

czarna porzeczka to nie żaden romans :)

Czarna - co Ty Nam wmawiasz - ot co, niewinnie sobie piszemy! :classic_cool: zin - ja lubię proste rozwiązania, myślałem o parterowym, z dużym tarasem. A Twój typ to jaki? - na razie domku :) Zmykam się wykąpać i coś przekąsić, będę późnij i chętnie poczytam Twój opis wymarzonego :)

dobrze miłej kąpieli :) i smacznego :) mi też coś możesz podrzucić :P wracając do kwestii domu to może być parterowy dworek z ganeczkiem z przodu a z tyłu z wielkim tarasem. Za domem trochę dalej możemy zrobić niewielki lasek gdzie można będzie urządzać ogniska. przed domem nietuzinkowa altanka, gdzie będzie można zrelaksować się podczas upalnego popołudnia. do domu będzie się szło alejką otoczoną kolorowymi i pachnącymi kwiatami. jeszcze jakieś propozycje albo zmiany?

Jestem, pędziłem ile sił w nogach, by jak najszybciej być przy Tobie :) No pewnie, że wziąłem zapasy :) - jest sporo owoców, bo jak co, ale na pewno będę o Ciebie dbał, co wolisz? - pomarańcze, jabłka, brzoskwinie, kiwi? O, domek idealny :) W słoneczną niedzielę śniadania na dworze :) Ty mówisz na dworze, czy na polu? :) Nie ma co zmieniać, Twoje wizje są doskonałe :)

na polu :P jestem z południa Polski :P jabłko chcę :)

ok ahmed ja już idę spać :P przez cały tydzień mało co spałam :P można powiedzieć że prawie wgl :P dobranoc i do usłyszenia :)

kocham góry :P nie wyobrażam sobie życia beż nich :) soczek może być :)

a ty jakie okolice Polski?

Ja ze środka, do gór, jak i do morza, prawie tyle samo km :) Dziękuję za wspólnie spędzony czas, milutko z Tobą. Śpij smacznie, socz ... yście ;) No i w nicku musisz być pewna! P.S. masz gg albo maila?

mam to i to :P jestem niepewna z powodu prezentu :P jeśli chcesz to podaj, jutro się odezwę :P

Ufff - napisałaś, że masz, to znaczy, że się mną nie zabawiałaś :) zinko - lepiej żebyśmy się nie odzywali do siebie ;), bo dojdzie do tego, że to, o czym pisaliśmy stanie się prawdą :) - a Twój chłopak mi pewnie tego by nigdy nie wybaczył ;) Tak czy siak, było niesamowicie miło 🌼 ❤️ :)

dziękuje za miły wieczór :P ale niestety nadal nie mam pojęcia co podarować mojemu chłopakowi

Gość Lena Mazowiecka
Nooo racja Izuniu, ja też to samo zrobiłam. Zajrzałam na forum, wybrałam pare modeli, które były najbardziej polecane i poszłam do jego kolegi po fachu i wybrał 1 za mnie :) I w moim przypadku to była pilarka nie wiertarka http://www.sklepal-ko.pl/ke-2000-35.html Taka sobie dobra w przyzwoitej cenie :)