Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Po czym poznac prawiczka? nie pytam o steretypy

Polecane posty

Gość dovedovegirl
do hali mirowskiej? widze ze tez jestes z Wawy....nie dzieki, nie czuje potrzeby przystosowywania sie...

Gość no ciekawe
idzie ulica kobieta (tak okolo 40 stki.) prowadzi dwojke dzieciakow ( 5 I 10 lat) Po czym rozpoznacie, ze nie jest dziewica ? Zaden facet nie przyzna sie, ze jest prawiczkiem I zawsze moze iprowizowac, ze malo doswiadczony lub dawno kobiety nie mial. Nie da sie rozpoznac.

Gość dovedovegirl
dlaczego zaden sie nie przyna? nie rozumiem tego? przeciez to w pewnym sensie , lepiej to o nim swiadczy ze nie jest ruchaczem pospolitym i przechodzonym towarem - mamy teraz rownouprawnienie i tak jak faceci przechodzone dziewczyny uwazaja za szmaty , tak ja przechodzonych facetow uwazam za meskie dziwki!

Bo to obciach, chyba że ktoś jest z OAZY, dziewczyny też się nie przyznają że są dziewicami, a potem tylko udają :D

Gość no ciekawe
chocby tutaj na kafe zauwaz jak sa traktowani jak scierwa, wysmiewani itp. W realu podobnie. Takie czasy zjebane, ze bycie dziewica czy prawiczkiem to wstyd. Dlatego.

Gość trinityunity
.dziewczyny też się nie przyznają że są dziewicami, a potem tylko udają . - nieprawda, oczywiscie nie opowiadam na lewo i prawo ze jestem dziewica bo to w koncu moja intymna sprawa, ale mojemu obecnemu chlopakowi y ktorym jestem od niedawna, powiedzialam...nie widze w tym wstydliwego...

Gość no ciekawe
zreszta, panna wysmieje owego I uzna, ze cos z nim nie tak, niedoswiadczony, zadna go nie chciala, itp. wiec nie ma sie czemu dziwic, ze ukrywaja to.

Gość trinityunity
to sie zobaczy, moj obecny chlopak , jest pierwszym chlopakiem, takim na powaznie, w sensie to moj pierwszy powazny zwiazek, bardzo go kocham...wiec watpie zeby byl jakis nastepny chlopak - niestety rozchwiana emocjonalnie pietnastka ktora co miesiac jest zakochana w kim innym..

Gość trinityunity
no ciekawe - uwierz ze jest jeszcze sporo kobiet , ktorych woli prawikow - chocbz dlatego , ze nie sa wtedy porownywane do jego poprzednich partnerek....

Gość trinityunity
meska rzecz - eeee, nie rozumiem?

Gość fajruza
prawiki to nieudaczniki

Gość mortkkia
up

Gość gość
up