Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frittot

Nie odpisywanie na smsy

Polecane posty

Gość Frittot

Czy nie odpisywanie w ogóle lub po kilku godzinach lub na następny dzień zniechęca dziewczyny czy sprawia że się jeszcze bardziej nakręcają?

Gość Piko miko
Nie. Takie coś wkurza na maksa

Gość podobno tak jest jak się
raczej na odwrót czyli zniechęca

Gość podobno tak jest jak się
więc lepiej odpisz :P

Gość malokto
To brak szacunku i zainteresowania. Gdy facet normalnie odpisuje, pisze i dzwoni to znaczy, że mu zależy.

Gość heyyyyy
Mnie to zniechęca. Można raz, dwa olać ale mieć wyczucie i jednak pokazać że zależy a nie się bawić w głupie gierki!

Gość Frittot
Ale jeśli dziewczyna ma mocne parcie na chłopaka i on nie odpisuje. To co wtedy? Wydaje mi się że ciągle myśl. Dlaczego milczy? Gdzie jest? Co robi? Itd

Gość heyyyyy
Tak ale to działa za 1,2 razem.Powodzenia jeśli chcesz w niej zgasić uczucia

Gość Frittot
A później co ? Dziewczyna nagle traci zainteresowanie? Przypuśćmy że nie odpisuje na smsy ale dzwoni np co 5 dni i umawia spotkanie. Jak to jest?

Gość Frittot
Takie przyjaciółki to też są dobre. Często przez zazdrość potrafią wkręcić koleżance jaki to on zły a dobrze wiedzą że tak nie jest. Ona w emocjach nie wie co się do niej mówi a "przyjaciółki" tylko pociągają za sznurki. Tak bywa.

nie spotkalam sie jeszcze z taka sytuacja... przyjaciółki patrza na wszystko z boku i potrafia trzezwo ocenic sytuację... a biedna delikwtenta najchetniej pobiegłaby na takie spotkanie... faceci, aoeluje!!! jesli dziewczyna sie wam podoba to poprostu utrzymujcie z nia normalny kontakt...

Gość mala kolorowa
mnie zniechęca....nic tak nie studzi moje zainteresowania jak takie głupie gierki....nie pisze, znaczy ze szkoda mojego czasu.tyle w temacie

Gość ja np ( kobieta) nie znoszę
smsowania, czytam smsy hurtem, np po 2 dniach, nie odpisuję, bo mnie meczy stukanie, poza tym co mozna napisac w smsie? takie byle jakie pisanie. Wkurzaja mnie ludzie, ktorzy co chwila musza mi wysylac smsy. Komorki uzywam tylko, kiedy naprawde musze.