Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mam jakis problem

Lubię dostać od męża w twarz, dlaczego?

Polecane posty

Zdaję sobie sprawę, że to nie jest normalne i większość kobiet zosawiłaby faceta, który w podobny sposób by się zachował. Nie mam pojęcia czym jest to u mnie spowodowane. Nie chodzi o to, że ja akceptuję takie zachowanie - ja je po prostu lubię, chcę tego, często sama prowokuję. czym może to być spowodowane?

otóż nie, nigdy w dziecinstwie, jesli o to chodzi w moim domu nie było nigdy przemocy

w poprzednim związku tez się to zdarzalo facetowi i tak samo mi się to podobało, szczerze mowiąc na tamtym facecie mi nie zalezało, spotykałam się z nim chyba tylko dlatego, że kręciła mnie w nim własnie ta agresja

Gość Echo Terrible
pewnie warunkowanie.. dostałaś raz, poczułaś ból na granicy z przyjemnościa ( albo przyjemnośc mimo bólu )i tak to sie zaczeło pewnie warunkowanie.. dostałaś raz, poczułaś ból na granicy z przyjemnościa ( albo przyjemnośc mimo bólu )i tak to sie zaczeło pewnie warunkowanie.. dostałaś raz, poczułaś ból na granicy z przyjemnościa ( albo przyjemnośc mimo bólu )i tak to sie zaczeło

Gość Marsjański kotlet zbożowy
chyba mam jakis problem Jesteś wzorową kobietą i podświadomie wiesz, kto jest twoim panem.

ale czym może byc spowowane, ze mi się to spodobało ? nie każda kobieta, która raz dostanie w twarz chce więcej nie przyznałabym się do tego znajomym, rodzinie, to byłoby zbyt krępujące, więc dlaczego na cos takiego pozwalalam i czemu sprawia mi przyjemność ?

ale czym może byc spowowane, ze mi się to spodobało ? nie każda kobieta, która raz dostanie w twarz chce więcej niewiadomo tak naprawdę :)

Poczytaj -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Masochizm Jeśli wiąże się to z podnieceniem seksualnym, to może do seksuologa. Ja jednak uważam, że jeśli jest dwoje dorosłych ludzi i obydwoje dobrowolnie robią coś co im obydwojgu sprawia przyjemność - to niech robią co im się żywnie podoba i nie powinno nikogo interesować co robią. Jeśli facetowi i Tobie sprawia to frajdę - to czemu uważasz się za "dziwną". Jesteś wyjątkowa jak każdy z nas. Ja też pewnie robię w sypialni coś co dla niektórych będzie "dziwne". Czemu się tym przejmujesz?

Jacek, wiem co to jest masochizm i w sypialni niczego nie uważam za dzwine ale ja nie mowię o sferze erotycznej, nie mam na myśli policzka czy klepnięcia w tyłek w sypialni, ale tego typu zachowanie podczas normalnych konfliktów

i zastanawia mnie też zachowanie mojego faceta - który na to sobie pozwala i ktory nie pyta czy mam ochotę i czy mi się podoba, może mimo wszystko powinnam się go obawiać w przyszłosci, kiedy zacznie przekraczac granicę, która mi się podoba

chyba mam jakis problem i zastanawia mnie też zachowanie mojego faceta - który na to sobie pozwala i ktory nie pyta czy mam ochotę i czy mi się podoba, on może miec skłonności sadystyczne:) może mimo wszystko powinnam się go obawiać w przyszłosci, kiedy zacznie przekraczac granicę, która mi się podoba a tego nikt Ci nie powie. Generalnie jeżeli Ci to przeszkadza, idz do psychoterapeuty (dynamicznego), jesli nie- po co w ogóle się nad tym zastanawiasz?

zastanawiam się nad tym, ponieważ tego typu relacja ma niewiele wspolnego z tym, co jest rozumiane jako normalny związek, przynajmniej w moim swiecie ;)

są tu może osoby z podobnym upodobaniem ?

Ja lubię dostać ostrego, siarczystego wlepa itp. - wolę nie opisywać szczegółów na forum. Również prowokuję, bo bawi mnie, że facet mnie lekko szarpnie. Po pysku natomiast nie wyobrażam sobie zebrać, za to chętnie przywalę :classic_cool: Myślę, że to spowodowane zbyt beztroskim dzieciństwem - a jak wiadomo ekscytujące jest to, czego się jeszcze nie doświadczyło.

Gość revolta123321
Co to znaczy wlepa?

w tyłek tez lubię dostać, kiedys nawet dostałam pasem, ale to raz mu się zdarzyło, brakuje mi tego trochę

Bawi mnie i jednocześnie podnieca jak facet się na mnie wkurza - krzyczy, szarpnie, coś wyjaśni podniesionym tonem... Kiedyś jednego poprosiłam o ostrzejsze potraktowanie, ale to było takie sztuczne... :o Facet musi tak sam z siebie być ostrzejszy. Fajnego masz męża, tyle, że ja po mordzie nie chciałabym dostać - są pewne granice. Ale skoro twój leje po pysku to i może porządne lanie ci spuści - poproś go :P

Gość konsorcjum sztuki radykalnej
no proszę, nie znałem Cię z tej strony Truflo :D