Martynkaa_19 0 Napisano Sierpień 18, 2012 Czy istnieje coś takiego jak tabletki antykoncepcyjne dla mężczyzn? czy jest to dostępne w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Sierpień 18, 2012 Nie istnieje nigdzie na całym świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Sierpień 18, 2012 dla mężczyzn gumki nie ma tabletek choć gdzieś pracuja nad takim cudem ale myślę że daleko do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martynkaa_19 0 Napisano Sierpień 18, 2012 to super, czyli chłopak mnie okłamał. Jest t możliwe zebym była w ciaży po stosunku w owulację z zabezpieczeniem prezerwatywą ze środkiem plemnikobójczym? nie pękła. Ale piersi bolą mnie bardziej niż zwykle jakoś przed okresem... to było tydzień temu, więc nie wiem czy to nie za wcześnie na objawy, może o prostu panikuję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justynka87 0 Napisano Sierpień 19, 2012 Otóż 100% pewności, że nie jesteś w ciąży miałaby, gdybyś nie uprawiała seksu. A tak masz 99,9 bo użyliście prezerwatywY. Jeśli chłopak założył ją odpowiednio wcześnie i nie przeniósł na niej kropli miłości, to możesz spać spokojnie. Choć pewnie masz teraz shizy i i tak spać spokojnie nie będziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach