Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra ech

Przeraża mnie próżność kobiet.

Polecane posty

Gość masakra ech
Nie przeszkadzaj, my kobiety potrzebujemy dłuższej gry wstepnej. Jeszcze nie wymieniłam wszystkich moich cudownych zalet oraz potwornych traum jakie spotkały mnie w życiu.

Gość słuchaj no autorko
Na początku miałam się z tobą zgodzić bo też mnie dziwią blogi modowe, już nie tyle przerażają co dziwią, że można się tak głęboko doktoryzować nad takimi powierzchownymi sprawami i masakrycznymi duperelami i to tyle jeśli chodzi o sprawy z którymi się z tobą zgodzę, bo w dalszej części okazuje się że jesteś bardzo irytującą i zarozumiałą osobą. Nie rozumiem ludzi którzy wyjeżdżają za granicę, a potem wchodzą na polskie fora i srają do własnego gniazda. Nie rozumiem tego i nigdy mi się to nie pomieści w głowie. Co to w ogóle za nowe słowo "polaczek" ? Jak widzę że ktoś używa takiego określenia to już wiem, że ktoś taki właśnie wchodzi we własne gniazdo, żeby w nie nasrać. To dla mnie tak jakbym przyszła do własnych rodziców i ich opluła, bo siebie uważam za lepszą od nich. Szkoda gadać dziewczyno. Na takich jak ty nie ma słów. I ty jeszcze myślisz że jesteś taka lepsza bo UWAGA mieszkasz "w Niemczech nad morzem od ponad 2 lat z facetem i seks masz codziennie" :D No to rzeczywiście to są ważne szczegóły które cię odróżniają od "polaczków". którzy uprawiają samolans. A co ty uprawiasz tu na tym forumie ? To już nie jest samolans ? I jeszcze jeden cytacik twoich mądrości "polaczkom brak naturalności, luzu i życzliwości" Gdzie twoja naturalność dziewczyno i gdzie luz bo na razie widzę kupę jadu. I gdzie u ciebie ta życzliwość której polaczkom brak, bo ja u ciebie ani trochę życzliwości nie zauważyłam. Zarzucasz innym tyle wad i przywar, a sama masz ich od groma. Wybacz.